Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mennyi idő után...

Szülők! Mennyi idő után engednétek meg felnőtt lányotoknak, hogy a párja nála aludjon ilyen szituációban?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy soha nem lavírozgattam pasiról pasira, egy kezemen meg tudom számolni, hány férfi ért hozzám... Mindösszesen három fiút mutattam be a szüleimnek (tehát ők vendégeskedtek már nálunk), az utolsó párkapcsolatomnak 8 hónapja lett vége.

Két hónapja vagyok a jelenlegi párommal, de a szüleim már az elején bejelentették, hogy majd ha már komoly (eltelik legalább egy év) töltheti nálam az éjszakát. Vendégségbe jöhet napközben, szívesen megismerik, de egyebet felejtsek el.

Nos, megértem az aggodalmukat, és azt is, hogy nekem kell hozzájuk alkalmazkodni, viszont idővel jó lenne, ha együtt tölthetnénk egy-egy estét. Nincs mit rajt magyarázni igazából, felnőtt emberek vagyunk, vannak igényeink, vágyaink (bár "ott" még nem tartunk)... Tudom, alhatok akár náluk, de csak nem járhatok mindig oda?! Az pedig, hogy költözzek el, jelenleg megoldhatatlan, munka mellett járok főiskolára, és a családnak is időnként be kell segíteni.

Szóval, a tulajdonképpeni kérdésem az lenne, hogy ezen tények ismeretében mennyi lenne az az eltelt idő, ami után már normálisnak tartanátok az együtt alvást?

23L

2011. okt. 21. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Ez is a normális szerintem 20 fölött egy lánynál, de ma csajoknál már 18 fölött.Ne haragudj 23 évesen már önálló felnőt ember vagy ha akarsz hajnalig bulizol hétköznap vagy akár hetente lefekszel 7 férfivel.Szerintem.:)
2011. okt. 22. 05:28
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a szülőket marhára nem érdekli,kivel és hányszor, csak azt nem szeretnék, ha náluk.

Ugyanebben a szituban voltam ennyi idősen, én elfogadtam, hogy a szüleim, főleg az apám már nem akarja magát moderálni a saját házában este, mert ott van egy számára idegen pasi.

Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy a fiúnál aludtunk, és kész. Mindenkinek megvolt a maga nyugalma. Egyébként azóta össze is házasodtunk, most várjuk a második gyerekünket, és közelebb állunk az én szüleimhez, mint az övéihez.

Szerintem aludjatok a srácnál, ha a szüleid látják, hogy tiszteletben tartjátok a döntésüket, valószínű előbb megenyhülnek.

2011. okt. 22. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Aludj te a párodnál,vagy a párodéknál!ENNYI.
2011. okt. 22. 11:48
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
23 vagyok,nem lakok a szüleimmel már évek óta,de mikor hazavittem hozzájuk a párom,akkor evidens volt,hogy nálunk alszik,mivel több mint 150km-re laknak a szüleim.Az ottani szobámban pedig épphogy elfértünk a kanapémon,de anyám adot ttiszta ágyneműket mindent,főzött,sütött nekünk.Már a 4.hónapban eljött hozzánk karácsony előtti időkben.21évesek voltunk.
2011. okt. 22. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondoltam így hirtelen, hogy talán a 2 hónap alatt nem ismerték még meg igazán, ezért nem engedik be szívesen a lakásba. Ha te náluk alhatsz valószínűleg nem téged féltenek tőle.

Nálunk is volt ilyen. Az elején anyu mindig a szobájukban tartotta a táskáját.

22/L

2011. okt. 22. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

Jól le lettem pontozva, az előző válaszommal.

Akkor talán ez jobban tetszik a közvéleménynek?

"Szüleidnek igaza van, hogy gondolod, hogy 23 évesek, fél év ismeretség után (1 éven belül a második pasit)vinnéd haza. Tűrj, és még jövő nyárig ne vidd haza a fiúdat. De nehogy szakíts vele, mert akkor megint nem aludhatsz a saját ágyadban vagy egy évig fiúval."

Na viccet félretéve, talán ha tényleg sokkal kevesebbet leszel emiatt otthon, akkor esetleg rájönnek a szüleid, hogy ezzel a döntésükkel gyorsan eltávolítják maguktól a lányukat.

2011. okt. 22. 12:35
 17/17 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nekem nem természetesen egyértelmű a szülők házában aludni a pasikkal? Nálunk ez a kérdés azt hiszem egyszer merült fel, nem is volt kérdés. De utólag belegondolva én sem éreztem volna jól magam, végülis a szüleim háza, magánszférája, és számukra idegen férfival alszom vagy szexelek a szomszéd szobában. Nekem ez durva. Viszont ahogy eljöttem egyetemre, közös albérletbe költöztünk, együtt élünk, nincs semmi feszélyezettség, ez a lakás a mi magánszféránk. Már a házasságot tervezzük.
2012. jún. 25. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!