Hogyan tudnám elnyomni magamban a vágyat?
Én is hasonló cipőben járok, csak én valamivel idősebb és fiú vagyok. Heti szinten eljárok szórakozni viszonylag kulturált helyekre, de mindent ellepnek a szolizott, vastagon vakolt, igénytelenül k*rvásan öltözött parti/plázacicák. Az egyetemre is rendesen bejárok, és semmi. Amúgy vannak bőven normális lányok, csak mind párkapcsolatban, az pedig hab a tortán, hogy jó részük utolsó, suttyó parasztokkal van már évek óta, akiknek bármit lenyelnek...
Azt is le merem fogadni, hogy amikor bedurvul az egyetem a közelgő vizsgák miatt (és az embernek semmire sem lesz ideje), akkor fog összefutni egy nagyon kedves, szép, okos stb. ellenkező nemű egyeddel, aki nem foglalt (ilyen téren Murphy törvényei nagyon jól működnek).
A 20:28-asra (magamból és a baráti körömből kiindulva) pedig csak annyit mondanék, hogy a fiúk jó része (szerintem 70-80%) komoly kapcsolatot keres, viszont a maradék 20-30% "valakit egy estére meg akarok dönteni" tobzódik a szórakozóhelyeken (ott már kb. 50-50% az arány), és ők egy este akár 10-15 lánynál is bepróbálkoznak, míg a "normálisabbja" 1-2 próbálkozás után feladja arra a napra/hétre, így nem csoda, hogy a lányoknak az jön le, hogy a fiúk nem akarnak semmi komolyat (mivel jóval nagyobb eséllyel futnak bele az 1 éjszakát akarókkal)...
Én is azt akartam kérdezni, honnan tudod hogy ki hány éjszakát szeretne veled eltölteni?
Szerintem sem MINDENKI azt akarja. Ismerkedj, légy laza, kialakul majd, és eljön a szerelem is!
Köszönöm a sok választ!
A sport jó ötlet, bár heti rendszerességgel futok, de lehet akkor gyakrabban teszem majd.
Valaki kérdezte, hogy honnan tudom, hogy csak 1 éjszakára kellenék. Azért jelentettem ezt így ki, mert ezek a srácok nem árulnak zsákbamacskát, konkrétan megmondják, hogy csak szex egy éjszakára és ennyi, meg egyetemen is, rengetegen odajönnek hozzám, és felvetik az ötletet, hogy mi lenne, ha szexkapcsolat lenne közöttünk, mert nekik egyébként van otthon barátnőjük, csak hát 2 hetente tudnak hazajárni, és arra gondoltak, hogy hát 10 napot mégsem bírnak ki szex nélkül, ezért addig használnának engem, majd minden második hétvégén a barátnőjük lenne a soros. És mikor mondom, hogy bocsi, de nem gondolom hogy velem kellene csalnod a barátnődet, akkor nem érti hogy nekem mi a bajom az ötletével. És nem egy ember keresett meg ezzel a szöveggel. De egyébként nem szeretnék általánosítani, szerintem csak szimplán peches vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!