Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én dramatizálom...

Szerintetek én dramatizálom túl a dolgot, vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Anyóséknál élünk, vannak lovaink. 4 lovunk van, após meg van győződve róla, hogy 2 ló az övé(nem az övé, de ő kijelentette..)

Sehol nem találtunk idei szalmát, apukám viszont tudott szerezni nekünk tavalyit, de nagyon szép bálák. Kifizette a bálákat és el is hozta, egy forintot nem kért érte. Amikor meghozták mondtam, hogy tegyünk alá valamit, mert megszívja magát és berohad.

Apósom "okos" volt, közölte, hogy semmi baja nem lesz, max kidobunk 5 centit...(a szalma megszívja magát, ezért teszik alomnak..)

Tegnap megkezdtünk egy bálát, tiszta rohadt volt. Mondtam apósomnak, hogy én mondtam, hogy kellett volna alá tenni valamit, mert a fél bálát eldobhatjuk és sajnos nem olcsó mulatság.. Erre : "Ez már alapból szar volt"... Annyira rosszul esett.. Oké, hogy alapból engem utálnak és nem tisztelnek az anyósommal együtt, pedig az unokájukat hordom a szívem alatt, na de hogy az apukámat sem, akit nem is ismernek, aki mindig csak segített nekünk azért nekem nagyon sok volt.. Mit tettetek volna a helyemben?? Szerintetek én dramatizálom túl? Persze nem szóltam semmit, de már nem ez az első hasonló eset anyós, após részéről...

2011. okt. 20. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

hát.. soha nem gondoltam volna hogy gyógyszer mellett beköszönthet a gólya, de igazán élni akart, ha maradt. :)

Én 8 éve szedem, lassan én is szeretnék, de én meg attól félek, hogy olyan rég szedem, hogy esetleg majd nem akar jönni.. :S

Amíg készül a házatok, addig is elmehetnétek a szüleidhez, hiszen apudék biztos kedvesebben állnának hozzátok. :) Neked is és a picinek is jobb lenne.. szerintem.. :) Utolsó voltam.. :)

2011. okt. 20. 13:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ahogy abbahagyod a gyógyszert jönni fog, legalább is itt sok olyat lehet olvasni:))

Apuék is építkeznek, anyukám külföldön:(

Már gondoltam én is mindenre...:(

2011. okt. 20. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Szia,sajnálom,hogy így bánnak veled,főleg,hogy korodhoz képest dolgosnak,talpraesettnek tűnsz!Számomra ismeretlenül is nagyon szimpatikus vagy.Szerintem a fiatal korod és a véletlen baba miatt érzik magukat jogosultnak ezen viselkedésre.Ha lesz a közeljövőben házatok,akkor szerintem próbálj meg kedves maradni,hiszen akkor jobb lesz a helyzet meglátod!Addig is kitartást és jó egészséget kívánok a babához!
2011. okt. 20. 13:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó! Jól esnek a szavaid! Megmutatom a kérdésem, abban egy picit több az infó.:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Elég hosszú, de elég sok minden benne van.

2011. okt. 20. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Szia,utolsó vagyok.Igen,így még biztosabb,hogy a korod,a baba miatt csinálják,ill. kihasználják,hogy még édesanyád sincs melletted.Próbálj meg nem törődni velük,tudom,ezt mondani könnyű,meg a hormonjaid miatt is most érzékenyebb vagy.Amúgy az első baba nálunk is becsúszott,igaz én akkor 26,párom 32 éves volt és engem anyósomék normális fogadtak mégis nehéz volt,mert nem így terveztük.A dolognak ezt a részét maximálisan átérzem.Megnyugtatásként írom,hogy nagylányunk már nyolc éves,a pici pedig kettő.
2011. okt. 20. 15:49
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!

Holnap mennénk dokihoz, de úgy látom, egyedül megyek. Apósomnak szülőire kell mennie(van egy öccse, a páromnak, de azt hiszem írtam is.) és autóval megy, így én buszozhatok, de ezt úgy adta elő, hogy anyósom megkérdezte, hogy holnap hányra megyünk dokihoz? Mondom 5-re.. Erre após, "Hát ha hazaérek, ha nem akkor így jártatok". Tudják, nem messze nem problémamentes a terhességem, voltam már kórházban, görcseim vannak, azért lehetek még itthon, mert a doki úgy tudja, hogy egész nap fekszek és mivel zárt a méhszájam.

Úgyhogy ennyire érdekli őket az unokájuk. Mondjuk ezen sem lepődtem meg...

2011. okt. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!