Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljaaaaak?

Most mit csináljaaaaak?

Figyelt kérdés

Nemrég volt erről egy kérdésem de kicsit változott a helyzet (ha kell linkelem a kérdést).

A feleségemmel nem válunk el de külön élünk. Nehezen de kiharcoltam az egyik gyereket és most az van hogy nem tudom mivan. Én kamionos vagy (reggel megyek, este jövök de van olyan is hogy nem jövök haza) és nem tudom mit csináljak. Ha otthagyom ezt az egészet akkor nem lesz munkám de ha szeretném hogy a fiam velem legyen akkor dolgoznom kell csak pont sok időm nem lenne a gyerekre meg hát este jövök. Ezen a héten szabin vagyok úgyhogy valami okosat ki kell találnom. Szeretném ha a gyerek velem lenne de nem tudok semmit. A szüleimről már rég leszakadtam, most menjek vissza hozzájuk? Az lenne a legjobb ha megint összejönnénk a feleségemmel (nem a gondok miatt). Mit csináljak?

31F

2011. okt. 19. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza a feleségedhez,ha

-szereted még

-bíztok egymásban

-képesek vagytok még egy esélyt adni egymásnak

Egyébként ha nagyon-nagyon nem akarsz visszamenni,akkor babysittert kell keresned.Esetleg az édesanyád,ha még van benne annyi erő napközbe a gyerekkel lehetne pár hétig,amíg nem találsz jobb megoldást.

2011. okt. 19. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, dobj egy mailt, kérdezni akarok valamit
2011. okt. 19. 22:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Szeretem, bízom benne és lenne még 1 esély. De ez nem rajtam múlik...
2011. okt. 20. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
hát hogyha a gyerek az anyjánál lenne, attól még te ugyanúgy el tudnád hozni tőle, hétvégenként, akkor amikor délután ráérsz. ezt biztosan meg lehetne beszélni a feleségeddel. de ha tényleg szereted őt, akkor menj vissza hozzá. különben szerintem a gyereked is szívesebben van az anyjával, mint egy bébicsősszel, akit alig ismer.
2011. okt. 22. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

az mi, hogy az _egyik_ gyereket harcoltad ki? elszakítottad a testvéreket egymástól? az nem túl jó... és miért akarod, hogy nálad legyen, ha ennyire nem tudsz foglalkozni vele?

jó lenne, ha újra tudnátok kezdeni az asszonnyal, de nem lehet, hogy ő is azért hagyott ott, mert alig voltál otthon?

2011. okt. 22. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Hol van a szülői felelősség?? Kiharcolod az egyik gyereket, mint valami szelet sütit az 5 évesek az anyjuktól aztán hagyod megpenészedni...vagyis magadhoz vetted az egyik gyermeked (a másikkal mi van ilyenkor???) csak, hogy neked is jusson egy, de gondoskodni nem tudsz róla...ezt egy kicsit eltoltad szerintem.

Nem tudom a hivatalos módját, de "add vissza" az anyjának meg a testvérének. Próbálj meg békülni, ha nem megy akkor építs magadnak új életet, híddal a gyerekeidhez. Sok apa csinálja ezt, neked is menni fog.

Üdv

2011. okt. 23. 08:35
 7/7 bánomisén ***** válasza:

Szerintem az "osztozkodásnál" elsősorban nem a gyerekek érdekeit tartottátok szem előtt, hanem az önös érdekeket.

Ennyi a saját vélemény, a többiben csatlakozom az előttem szólóhoz.

2011. okt. 23. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!