A Verbéna név hogy hangzik?
Miért lennénk szemetek?
Az Anett gyönyörű női név, akárhány éves korban viselhető, erős női jellemet sugároz. Eszméletlen szép.
A verbéna pedig egy gyógynövény illetve dísznövény.
Szép. Mondjuk, ha írnék egy regényt, valamelyik szereplőt így hívnám. A gyerekemnek nem adnám. (mert az orosz nevek jönnek be.)
U.i.: Az Anett egy ritka ronda név!!!!!!!!!!
Na akkor most rákezdhetnék, hogy szemetek vagytok, mert szerintetek ronda :)
Nem tudom hány évesek itt a válaszolók, de az ember azt hinné, legalább itt nem kis tinik lázadoznak.
A kérdező véleményt kért, kapott is. Ha a válaszolónak nem tetszik, akkor menjen és bőgjön a párnájába, de csak ezért beszólni.
Egyszerűen szánalmas.
Én nekem meg elegem van abból, hogy ennek az oldalnak a használói dobálóznak a "szánalmas" kifejezéssel. Nem azt jelenti, amire használjátok. számalmas=szánalomra méltó, sajnálni való. Ez nem egy goromba kifejezés.
A kérdésre: Nekem semmi bajom nincs a Verbéna névvel, szokatlan kicsit.
És ki mondta, hogy én goromba szóként akartam használni??? Azt jelentette, amit te kifejtettél.
Ááá, ez már vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!