nekem is ez a 2.ik keresztnevem,mondjuk az elsön nöttem fel,de ezt is használom,van olyan tanárom is aki ezen szólit.meghát ebböl nagyon sok becenevet is lehet belöle alkotni,engem már erröl elneveztek 6-7 féle képpen:)
2011. okt. 18. 22:35
22/27 anonim válasza:
Idióta vadbarmok -.-"
90-es évekbe nem cigány név volt, hanem ha körülnéznétek büdös neten, akkor pl: wikin ezt találnátok.
"Az 1990-es években a Richárd igen gyakori, a Rihárd szórványos név volt, a 2000-es években a Richárd a 27-42. leggyakoribb férfinév, a Rihárd nem szerepel az első százban."
Szerintem Laci, Csaba stb. Szilvi jobban elhihető mint cigány név mint a Richárd.
De ti tudjátok vadbarmok kinek mi a neve:) 3 embert ismertetek akkor lehet, szóval gondolkozni is lehetne szerintem.
2013. márc. 2. 20:31
23/27 anonim válasza:
Nekem tetszik, a legjobb fiú barátomat is így hívják. Maga a Richárd olyan semleges, de a Ricsi egy bolond, menő, jófej gyereket juttat eszembe.
2014. júl. 16. 22:55
24/27 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik,de ha fiú lettem volna,apu a Ricsi nevet szánta volna nekem,amit anyu nem hagyott,mondván a cigánytelep 50%a vagy Ricsi,vagy Norbi,vagy Robi.Történt ez a '90-es évek elején.
2015. jan. 25. 19:28
25/27 anonim válasza:
Az én barátom neve is Ricsi. :) Nekem is az angol változata jobban tetszik, mintha az magabiztosságot adna neki.Becézve is nagyon tetszik. :) A magyar változatának furcsa hangzása van.
2015. febr. 27. 22:52
26/27 Horváth Mangó válasza:
A Richárd névről a hányás jut eszembe... Elnézést akit igy hivnak...a Ricsi.. A Szent Johanna gimi sorozatban Ricsinek hívják a raszta hajú menő fiút aki egy emos lány barátja.. Na de elkalandoztam. Aki Ricsit ismerek az hülye :)
2015. okt. 25. 20:36
27/27 anonim válasza:
Húúúú, nekem nagyon nem tetszik magyarul! Nekem is egy rossz kisfiú vagy egy utcagyerek jut eszembe, amit még tetéz az, hogy így hívták azt a cigányfiút, aki egyszer az autónkat feltörte.... Angolul viszont szebb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!