Mi a véleményetek a Richárd névről? És a Ricsiről, mint becézése?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 20:58
11/27 anonim válasza:
Nekem olyan átlagosnak hangzik.
12/27 anonim válasza:
Ismerek kapásból vagy 3 Ricsit, egyik se cigány. Ez hülyeség!
13/27 anonim válasza:
Na, mert van 3 nem cigány Ricsi, akit ismersz, már hülyeség is, mi?
Szövegértelmezés:
Nem azt írtam, hogy minden Ricsi cigány, hanem, hogy a cigányoknál a 90-es években nagyon menő volt.
Azok a Ricsik, akiket én ismer speciel mind cigányok.
Na, akkor most az a hülyeség, amit te írsz?
14/27 A kérdező kommentje:
és a Szabolcs vagy a Bence?
2011. okt. 17. 21:26
16/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem nem tetszik. Nyilván az asszociációval van a gond, de nálunk ált. suliban néhány rossz családi háttérrel rendelkező, buta utcagyereket hívtak így.
Viszont a Szabolcs és a Bence kifejezetten szimpatikus nevek.
17/27 anonim válasza:
Nekem a Richárd nem tetszik de a Bence nagyon:-)
18/27 anonim válasza:
magyarul kiejtve nem tetszik tul kemeny, angolul kiejtve szep. De a 90-es evekben tenyleg tipikus cigany nev volt. En ezert nem adnam a gyerekemnek Mo-n, de meg kulfoldon sem, mert mindig erre emlekeztetne.
19/27 anonim válasza:
Szabolcs, Bence tetszik. Bar a Bence felnottkent olyan gyerekesnek tunik. Nekem volt egy Bence baratom es aranyos, kiegyensulyozott volt. Sajnos tini koromban erzelmileg illabilis voltam es elszalasztottam az alkalmat.
20/27 anonim válasza:
Uncsim Szabolcs :) Szép név de gyerekemnek én nem adnám.Bence nem tetszik.Inkább akkor Ricsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!