Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt köztetek szerető?

Van itt köztetek szerető?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Én voltam szerető,de a férfinek romokban állt a házassága és sokszor pletykálták, hogy elválnak, csak a gyerekek miatt és a közös cég miatt nem váltak még el, de a pasi szinte sosincs otthon. Maikor mi összejöttünk akkor külön szobájuk is volt, a pasi meg sokat járt külföldre. Lehet a nőnek is volt szeretpje ezt nem tudom, de elég csinos nő, szóval el tudom képzelni.
2011. okt. 17. 11:35
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
11:35-s vagyok, ja és én szerelmes voltam,elvileg ő is. Mi nem csak szeretkezésre jártunk össze, randiztunk, volt hogy csak beszélgettünk, reggellente mindig felhvtuk egmást jó reggelt kívánni a másiknak stb.
2011. okt. 17. 11:42
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
nincs is evel szerintem semmi baj !
2011. okt. 17. 11:57
 14/21 A kérdező kommentje:

11:35-ös

De ha szerelmesek voltatok,miért lett vége?

2011. okt. 17. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
minden egyszer vége tér..
2011. okt. 17. 12:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Köuztünk nagy volt a korkülönbség és ez zavarta, plusz olyan munkahelyi problémái voltak amire nem tudott miattam eléggé koncentrálni, amikor megoldódott akkor megkeresett,de akkor már nekem másik barátom volt és őt szerettem már, szóval nem kezdtük újra....

Persze lehet ez csak kifogás és csak kitalálta, de elég hihetőnek tűnt a dolog, a másik, meg nem lett volna oka hazudni, hisz nem tartozott nekem semmivel.

2011. okt. 17. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted 268 700 ember közül nincs egyetlen egy olyan, aki félrelépett? Szerintem még anonim oldalon sem merik bevallani.
2011. okt. 17. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Többször is voltam szerető. Miért olyan különleges dolog ez. Nem volt jó a házasságom, s a szeretőimnek sem.

Mindegyiket szerettem, több évig tartó kapcsolatok voltak! Minden nap találkoztam velük, soha nem a szex miatt voltunk együtt.

Második házasságomban soha nem volt szeretőm!

2011. okt. 17. 14:50
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Miért olyan nagy dolog? Mert a legalja dolog! Egyszerre egy társad legyen, ne kettő!
2011. okt. 17. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

Én nem csalnék meg soha senkit, de az nem érdekelne,hogy a párom kit csal meg.

Számoljon el ő a feleségénél, nekem nincsenek kötelességeim. Úgysem boldog házasság az, ahol már máshoz megy az egyik vagy másik.

De még nem voltam szerető.

2011. okt. 17. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!