Kibírnátok-e az ő helyében?
Képzeljetek egy egy hat tagú családot.. abból 5 nővel , és 100% női uralommal. apa , anya, 2anyós , 2 kamaszgyerek .
Szóval mit szólnátok ha a férfi helyébe kéne lennetek?
Nyugodj meg, kedves Kérdező: biztos vagyok benne, hogy aki meghökkentett, játékos kedvű, okos provokátor. Intelligens, művelt és kitűnően író ember..minden sora ellentmond a tartalom blődségének. "Luciferkedett" egyet..de - lebukott! (No azért, uramisten! - én semmit ki nem zárok: láttam már karón varnyút, eleget!:-) - ha az intelligenciája, értelmiségi volta ellenére mégiscsak ezt gondolná, akkor egy szánandóra frusztrált..hímnemű:(. Az írás stílusa és tartalma között azonban annyira plasztikus az ellentmondás, hogy csak egy haszontalankodó "sátánka" lehet - azt meg itt hozta Isten!) (Beee..!)
A 13:55-ös voltam, - az "anarchista". ("Nem kell semmilyen uralom - csak együttműködés")
Ja, persze, nőuralom.
Valószínűleg ki van nyalva a szegény férfiú feneke, elé van rakva az étel, takarítva van helyette, stb.
Gusztustalan kérdés.
Legtöbb ismerős családnál, ahol "nőuralom" van, elkényeztetett, önimádó férfiak leledzenek. Jaj persze gonosz nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!