Elmondjam a szüleimnek, hogy zsarolnak vagy oldjam meg egyedül?
14 éves lány vagyok,idén fogok felvételizni.
Kitűnő tanuló vagyok,a,a tanárok szeretnek a suliban,minden felnőtt szerint "tökéletes" vagyok.
De pár hete volt egy buli az egyik osztálytársunknál,ahová elmentünk a barátnőimmel(egyébként nem járok bulizni) és hát...Valamit ihattam,mert nem emlékszem túl sok mindenre,nem tudom,hogy mit csináltam és kivel.
2 lány fotózott végig bulin és később megmutatták a képeket,amik nem túl biztatóak rám nézve :S
Nem szeretném leírni,hogy mik vannak a képeken,mert az nem lényeg,de nem olyanok,amiket másoknak látni kéne.
Ez a 2 csaj most azzal zsarol,hogy vegyem rá a szüleimet arra,hogy beszéljenek annak a sulinak az igazgatójával,ahová Ők menni akarnak,különben elküldik az összes képet a szüleimnek és a sulink igazgatójának és utána mindet felteszik facebookra.
Tudják,hogy a szüleim befolyásosak és hogy sok mindenkivel jóban vannak és hogy el tudnák ezt intézni nekik.
De anyáék tudják,hogy nem vagyok azokkal a lányokkal túl jóban és attól félek,hogy attól,mert anyuék rávennék a suli igazgatóját,hogy felvegyék Őket a pontjaiktól függetlenül,attól még a képek ugyanúgy megmaradnának nekik,max. adnának nekem másolatokat és ennyi.
Talán ha később megint akarnak valamit,akkor újra elkezdenek zsarolni.
Mit tegyek?
Légyszi segítsetek,mert már tiszta depi vagyok.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!