Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékkal kedveskedtek...

Milyen ajándékkal kedveskedtek édesanyátoknak holnap?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én Anyukám sajnos 3000 km-re van tőlünk,ezért kap egy szép verssel összeszerkesztett fotót a 7 hónapos unokájáról. :) És te?
2009. máj. 2. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus bonbon!
2009. máj. 2. 09:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Természetes virágot, de rendszeresen meglepem valamivel,aminek Ő mindíg örül. Egy szál virág is elég, ha szeretettel adják.
2009. máj. 2. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete benéztünk a Vision Express-be, és nézegette ezeket a fényre sötétedő lencséket, ő szemüveges, és szeretne csináltatni egy új szemüveget, ilyen lencsékkel, de azért még (főleg pénz miatt) gondolkodott rajta, hogy felbontson egy lekötést vagy mi legyen (mert azért nem olcsó). Én is szeretnék ilyent, nekem a szemem miatt eleve kell ilyen (erős fényre bekönnyezik egy ideje, mióta sérült az egyik szemem), és én a héten jártam bent ugyanebben az üzletben egyedül, és magamnak megrendeltem, fizetem, és most van egy olyan akció, hogy a másik szemüveg árából 20.000 Ft kedvezmény van a keretre meg a lencsére is valamennyi, no, én ezt a kedvezményt átadom anyukámnak.
2009. máj. 2. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi csináltunk az egy éves gyerkőc kezéről és lábáról só-liszt gyurmában lenyomatot. Ezt persze az unokától kapja. Tőlem és a férjemtől virágot kap.

2009. máj. 2. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak a virág a szokás, a gesztus. Egy szép csokor gyöngyvirág anyukámnak, és egy-egy a nagymamáimnak.
2009. máj. 2. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig virággal lepem meg mert imád kertészkedni.Eddig cserepeset kapott,de most,hogy már Bp-en élek és nincs módom hazalátogatni,ezért vettem neki 10 db Virágmagot,mindenféle színben fajtában méretben és illatban.kapott hozzáüdvözlőlapot,amibe beleírtam,hogy örülök,hogy hozzá küldtek le az angyalok az égből és postán feladtam:)

Tegnap hívott szipogva.Azthiszem ez az anyáknapi meglepetés sikerült eddig a legjobban:D

2009. máj. 2. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Ajándék? Ennek az elmebajos, anyámnak nevezett őrültnek?! Na, kösz nem.
2009. máj. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!