Miért nem érti meg a párom, hogy jobb, ha szedem a fogamzásgátlót?
Sosem volt rendszeres a havim, nagyon görcsöltem, szinte ájulás kerülgetett állandóan. Egy ideig szedtem, de a libidócsökkenésem miatt abbahagytam. És most egy év kihagyás után újra szedném, de a párom "nem engedi". Azt mondja, hogy csak azért görcsölök annyira, mert ez jár az agyamban, ha megjön... Meg hogy biztos van más megoldás is, hogy ne görcsöljek és hogy pontos legyen a havim. Mivel tudnám meggyőzni, hogy de így jobb nekem? Emiatt nem fog elhagyni, mert szedem, csak idegesít, bosszant, hogy ennyire nem értik meg a pasik, hogy ez nem csak szimpla vérzés, hanem legtöbbször "fájdalommal" jár.
ráadásul a pattanásaim is eltűntek.
igazából 3-4 év múlva babát szeretnénk, és fél, ha szedem, nem fog sikerülni a baba, mert annyi ilyen sztorit hallani.
Jó, tényleg csak vicceltem :)
Nem tudom, engem Anyu egyrészt felvilágosított, másrészt elsőre elkísért (nálunk az orvos egy paraván mögött vizsgál meg, na nyilván oda már nem jött be). Egyébként, ha én tanácsot kérni megyek, akkor meg is szokott vizsgálni, ha már ott vagyok, meg azért van olyan kérdés, amihez "látnia kell" a dolgokat.
De ne érts félre, szerintem nagyon kedves dolog, hogy elkíséred a barátnő(i)det, csak én nem igényelném :) Bár én hisztikirálylány vagyok, akármilyen orvoshoz is kell menni, jobb ha nem látod, mit rendezek le előtte :D
Hát azért remélem nem azért vizsgál meg :D
Mindenesetre köszönöm a feltételezett bókot ;)
Mi az, hogy baromság? Nő vagyok b*zmeg, nagyon jól tudom, hogy mennyire fáj a menstruáció és igenis egyes nőknek ez ezzel jár.
Ha valakinek annyira fáj,akkor az nem pms hanem olyan fájdalom, ami abnormális,és orvoshoz kell vele fordulni.
Amint látod a kérdező nőgyógyásza pedig azt tanácsolta, amit én a válaszomban. Szóval ha érdemi mondandód nincs, akkor hanyagolj.
Üzenem annak a nyilvánvalóan pasi nagyokosnak, aki azt írja, hogy csak azért ne menjen el a dokihoz, mert nő, és ez hozzá tartozik a fájdalom. A nagyon erős fájdalom, ami felborítja az életvitelt, nem tartozik hozzá, és igen is meg kell beszélni egy dokival.
Nekem régebben olyan görcseim voltak, hogy szó szerint elájultam. Beadták az injekciót, 2 perc múlva már nem volt semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!