Hogyan reagálnál, ha a gyermeked, aki szinte mindig kitűnő tanuló volt, és most egy erős gimnáziumba került, továbbra is jól tanul, de egyes tantárgyakból borzalmasan teljesít?
Ha nem kell pár év múlva a továbbtanuláshoz ez a 2 tantárgy akkor ne is törődj vele! ;) (persze ne bukj meg)
Nem lehet mindenki mindenből jó.
Tőlem is sok ideig elvárták a lehetetlent, aztán valaki közölte, akinek a gyereke ugyanabba a gimibe járt, ahova én most, hogy pl matekból egy 3-as itt már isteninek számít. Nem vagyok rossz tanuló, sohasem voltam, de egyszer pl fizikából meg is buktam félévkor, utána is éppen csak 2-es voltam, mert hihetetlenül képtelen voltam megjegyezni a dolgokat (a szöveget meg tudtam volna, de többnyire számolásos feladatokból írtunk:/ )
Mostanra már elfogadták, hogy ez-az nagyon nem megy, tanárok is mondták, hogy feküdjünk rá egy-két tantárgyra, azokra, amik kellenek, a többiből meg elég egy 2-es, 3-as, olyanokból, amikre totál nem lesz szükségünk..szóval szelektáljunk, mert nem fogjuk bírni különben:(
Bár én most pont már végzős vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!