Adnál a gyerekednek uniszex nevet?
Én ismerek egy Jácinta nevű nőt,A Jácint női változata:) !
Én speciel a nevemet Gabriella,azért nem kedvelem,mert a becézése ennek is Gabi,Gabika, mint a Gábornak...
Azért azzal vitatkoznék, hogy csak egy neme lehet...:D
Én simán adnék, nem látom hátrányát. Legalább ha neadjisten transzszexuális lesz, nem kell nevet változtatnia az operáció után.:D (csak hülyülök persze, komolyan ne vegyétek :D)
Azt szeretem ebben az oldalban, hogy a 17:16-os hsz-t, amely az első értelmes válasz volt a kérdésben, minden probléma nélkül lepontozták. Mi ez a hozzáállás ezen a helyen ? Miért ? Miért kell lepontozni, talán mert okosat írt ? Hogy lehet ennyi ember ennyire kritikán aluli ? Szánalmas. Így tovább.
Én meg azt bírom, hogy egy teljesen más kategóriájú kérdésnél, mindenki ezen problémázik. Én speciel egyáltalán nem látom, - sőt , nem is figyelem - , hogy ki hol tart a skálán, ki van lepontozva, és kit vitt fel a közönség. Egyébként, ahogy látom akkor neked is a rangsor a fontos, nem a segítség adás, ahogy az itt lévők 90%-ának ... Szánalmas ...Nem bánnám, ha ellene törölve ez a pontozósdi ... Tudjátok mit? Nyugodtan lelehet pontozni, kedves #1 rangsorbéliek, nem érdekel xD
Amúgy, hogy válaszoljak a kérdésre is: Nekem tetszik, hogy külföldön ( Angol területeken, de még Japánban is nagy mértékben) vannak unisex nevek ... Szerintem amíg szép egy név, és értelmes is, addig teljesen mindegy, "milyen nembe tartozik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!