A család vagy a karrier fontosabb? Miért?
Mindkettő.
Nem vagyok tipikus anyuka alkat. Nem azért járok egyetemre, hogy férjet fogjak. Nekem fontos a kihívás, az elismerés, a szakmai sikerek...
De a család az alap. A fészek ahova egy hosszú repülés után visszaszállhatunk, és pihenhetünk. Szóval fontos a család is, mert ez az ember bázisa és erős bázis nélkül az ember boldogtalan és a munkája sem adja meg neki azt az örömöt amit normál esetben.
Szóval harmóniába kell élni és egyensúlyt tartani a kettő között.
Családomból kiindulva a karrier. Persze ha olyan emberről van szó a családon belül aki nekem fontos akkor egyből ugrok. Most szidhattok meg minden de ilyen testvérekkel és anyával nem igazán lehet máshogy dönteni...
Aki nem érti miért annak itt egy rövid leírás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A Párommal mindketten családcentrikusak vagyunk, és az én családomban is ez volt a példa. Feltétel nélküli odaadás.
DE, a karrier abból a szempontból fontos, hogy az ember mégiscsak akkor boldog, ha jól telik a napja a munkahelyén, jól csinálja, amit csinál.
mondjuk 40/60 arányban a család a fontosabb, de ha választani kell, akkor az előbbi a nyerő, főleg ha már tudományos értelemben család a közösség vagyis gyerek is van, mert addig csak párról beszélünk.
23N
a karrier.
Mert amíg élsz és mozogsz, nem teljesen tök mindegy, hogy milyen munkával töltöd meg a hasadat. Azonban kapcsolatod annyi lehet, amennyit csak akarsz.
Maslow-féle szükségletkielégítési piramis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!