Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A család vagy a karrier...

A család vagy a karrier fontosabb? Miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Mindkettő.

Nem vagyok tipikus anyuka alkat. Nem azért járok egyetemre, hogy férjet fogjak. Nekem fontos a kihívás, az elismerés, a szakmai sikerek...

De a család az alap. A fészek ahova egy hosszú repülés után visszaszállhatunk, és pihenhetünk. Szóval fontos a család is, mert ez az ember bázisa és erős bázis nélkül az ember boldogtalan és a munkája sem adja meg neki azt az örömöt amit normál esetben.

Szóval harmóniába kell élni és egyensúlyt tartani a kettő között.

2011. okt. 13. 17:40
 12/16 anonim válasza:
89%

Családomból kiindulva a karrier. Persze ha olyan emberről van szó a családon belül aki nekem fontos akkor egyből ugrok. Most szidhattok meg minden de ilyen testvérekkel és anyával nem igazán lehet máshogy dönteni...

Aki nem érti miért annak itt egy rövid leírás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. okt. 13. 17:43
 13/16 anonim ***** válasza:

A Párommal mindketten családcentrikusak vagyunk, és az én családomban is ez volt a példa. Feltétel nélküli odaadás.

DE, a karrier abból a szempontból fontos, hogy az ember mégiscsak akkor boldog, ha jól telik a napja a munkahelyén, jól csinálja, amit csinál.

mondjuk 40/60 arányban a család a fontosabb, de ha választani kell, akkor az előbbi a nyerő, főleg ha már tudományos értelemben család a közösség vagyis gyerek is van, mert addig csak párról beszélünk.

23N

2011. okt. 13. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
nem azért élek hogy dolgozhassak, hanem azért dolgozok hogy élhessek. család.
2011. okt. 13. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

a karrier.

Mert amíg élsz és mozogsz, nem teljesen tök mindegy, hogy milyen munkával töltöd meg a hasadat. Azonban kapcsolatod annyi lehet, amennyit csak akarsz.

Maslow-féle szükségletkielégítési piramis.

2011. okt. 13. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
12%
ha van pénzed család,ha csóró vagy karier
2011. okt. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!