Miért nem érti meg? (többi lent)
Nem olyan rég beleástam magam a rock punk industrial metal és hasonló zenék rejtelmeibe. Megvannak már a kedvenceim is, a legnagyobb konkrétan Marilyn Manson nos mikor "rájöttek" erre a szüleim igencsak kiakadtak, főleg anyum nevelő faterom annyira nem apám is eléggé rosszallja. Alapvetően nem voltam olyan ember aki kedveli az élénk színeket és mostanság inkább maradok csak a fekete ruházatnál, de nem sminkelek egyáltalán. Nos ezt is észrevette anyukám és most ezért is elkezdett piszkálni. Meg lesz csináltatva nemsokára a hajam nevelőapám megemlítette hogyha festetni akarok lehet akár fekete is a hajam (most barna szőke melírral de nagyon kikopott) ezen meg főként fennakadt. Apámmal erről még nem beszéltem de ezekbe nem szokott beleszólni.
Egyébként mikor megvettem az Út a pokolból c. könyvet akkor teljesen "kész" volt tőlem, hogy miket olvasok stb.
Szerinte borzolom a kedélyeket azzal is h pl. vmelyik zenész a hátterem meg ilyenek.
Amúgy tipikusan az az anya aki legszívesebben 50 éves korukig otthon tartaná a lányait.
Mellesleg mint írtam nem sminkelek nem vagyok nacionalista sem sátánista semmi ilyesmi.Bulizni sem járok.
Miért nem érti meg hogy ez nekem jó?Miért mondogat ilyeneket?
14/L
hehe
Nem sok szegecses cuccom van karkötő meg a cipőm más nem, növesztem a hajam már egy ideje mert rövid volt és lófarokba kötöm hátul elől meg jobbra fésült frufru.
Egyébként sok bennem az életkedv meg minden csak néha itthon elvész. XD
És írtam, sosem szerettem világosabb ruhákban járni, bár a halvány citromsárga kivétel :)
Az anyukák szeretnék, hogy a gyerekük olyasmi legyen, mint ők, szóval, mint a szülők. Nem kellemes nekik, ha egy "idegen" van a házban a gyerekük bőrében.
Legyél megértő. Neked rossz, hogy ő nem fogadja el a stílusodat. Neki is rossz, hogy te nem fogadod el az ő tiltakozását. Nem mondom, hogy ne légy olyan amilyennek szereted magadat, csak azt mondom, hogy légy kedves, türelmes, beszélgess magadról anyukáddal, vígasztald meg vagy győzd meg. Ne sajnáld a szavakat tőle. Ő is egy ember.
Szerintem jó neked.
A tinédzserkori lázadáshoz kell a szülői ellenállás. Ha nem lenne, akkor vagy nem törődnének veled, ami sehogyse jó, vagy túl megértőek lennének veled, akkor viszont elszaladna veled a ló, nem tudnád, hogy hol a határ.
Most alakul ki a saját személyiséged, a te akaratod, majd még sokat változik az elképzelésed a dolgokról, és sokszor szembe is mész majd a szüleiddel. De ez így a jó. Erről szól ez az életszakasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!