Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt párotok anyukáját...

A volt párotok anyukáját fölköszöntitek anyák napján?

Figyelt kérdés

Mostanában szakítottunk,de még egy lakásban lakunk,mert a szétköltözést nem tudtuk megoldani,így kényszerből még"együtt"lakunk.

A szülei jó fejek mindig jóban voltunk,és amióta megtudták mi van,nem változott semmi.

Az apukája szokott "hozzánk"jönni hétvégenként,és ugyan úgy viselkedik mint eddig.

Azt tudom,hogy ő biztos nem fogja felköszönteni anyut(eddig mindig közösen mentünk mindkét szülőhöz)

2009. ápr. 30. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben egy szál virág szép gesztus, és elegáns búcsú. Azzal ne törődj, hogy ő felköszönti-e a te Anyukádat, a te személyiségednek mindenesetre "piros pont" jár :))
2009. ápr. 30. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem íróval. Most a Te és volt anyósod kapcsolata számít, ami kényszerűségből még tart, viszont megmaradt jónak. Aztán ha elköltözöl és esetleg nem találkoztok max. egy évben 1x, vagy sem, akkor érthető,hogy nem keresed fel majd.
2009. ápr. 30. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Még a mostani párom anyját sem, mert ő nem az anyám.
2009. ápr. 30. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is köszöntsd fel!
2009. ápr. 30. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ex-anyós nagyon fog örülni ha egy szál virággal megemlékszel róla,hiszen nem vele szakítottál hanem a fiával.A leírásodból ítélve mindig jó volt a kapcsolatotok és ez a fiával való szakítás után sem változott.Szerintem nagyon jól fog neki esni h a szakítás ellenére sem feledkezel meg az együtt töltött időről és tiszteletedet fejezed ki!
2009. ápr. 30. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert kozos gyerekunk is van es jol meg vagyunk a mamesszal, igaz a lanyom koszonti majd fel viraggal de egyutt megyunk. :D

O nem hibas mert mi nem egyeztunk es nem vagyunk egyutt!

2009. ápr. 30. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Az előző vagyok,így h közös gyreketek is van akkor még természetesebb h felköszöntitek a mamát!Attól h ti ketten külön vagytok még a kiicsinek akkor is a nagyija marad a volt anyós!
2009. ápr. 30. 13:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én úgy gondoltam "csak"felhívom,és úgy köszöntöm.Az élettársam volt, nincs közös gyerekünk,de a gyerekeim úgy szólították,hogy vezetéknév és úgy hozzá a mama,ill. tata.
2009. ápr. 30. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:

a jelenlegi páromét sem köszöntöm fel, őt a párom köszönti fel, én meg az én anyukámat a testvéreimmel együtt.

Anyósomat csak szülinapján köszöntöm fel, meg névnapkor, meg esetleg boldog karácsonyt kívánok neki, vagy veszek néha neki csekélységet alkalomból. anyák napján mnidenki a saját anyukájának vesz virágot vagy bombont.

nemhogy még a volt pasim anyukájának.

2009. ápr. 30. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
de ha felköszöntöd akkor csak örülni fog, max meglepődik :D
2009. ápr. 30. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!