Legjobb barátnőm vőlegénye, egy nála 20 évvel idősebb férfi!?!
Legjobb barátnőm (23 éves) 2 éve megismerkedett egy egy nála 20 évvel idősebb férfival. Mikor elmesélte, hogy van ez a férfi, én akkor egy kicsit kibuktam.
Azóta eltelt 2 év, és nemrégiben eljegyezték egymást. Jó a kapcsolatuk, látszik rajtuk, hogy szerelmesek és komolyan gondolják. Nekem mégis vannak aggályaim. Nem tudom miért, hiszen 1000%-osan szeretném a barátnőmet támogatni. Már többször beszélgettünk a párkapcsolatáról, és ő azt mondta, hogy biztos a dolgában, és azt a férfit szeretik, bízzak benne.
Ami elég rossz, hogy 2 tűz között vagyok, ugyanis megkerestek engem a bnőm rokonai (anyukája és nagymamája) hogy próbáljam meg lebeszélni a lányát/unokáját a pasiról. Ezen totál kibuktam, és megmondtam nekik, hogy nem akarok beleavatkozni ebbe az egészbe, de ők folyton noszogatnak. Totálisan kétségbe vannak esve, és szinte könyörögnek nekem... Nem mintha én meg le tudnám, vagy le akarnám beszélni a barátnőmet.
Látom, hogy boldog.
Mit gondoltok erről az egészről? Hogy küldjem el a könyörgő nagymamát? Egyáltalán mit tanácsoljak a barátnőmnek?
"...Végül is csak most jönnek a gondok,hogy a húgom 38 éves lett a férje 59..."
Bocs az off-ért, de csak feltételezed, vagy tényleg vannak konkrét gondok már.
Ugyanis anno én is ezt figyeltem meg, hogy egy ilyen kapcsolat nagyon szilárdan indul, aztán ha a nő 3x éves lesz, a férfi pedig 5-6x akkor hatalmasra nő a kontraszt és ez kikezdi ezeket a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!