Hogy hívjátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Milyen nevet találtatok ki neki?2011. okt. 10. 09:05
11/23 anonim válasza:
A nevén...kifejezetten utálok minden félé mucust, meg szerelmem , édesem és hasonló nyáladzást, falra mászok tőle....
(8 éve vagyunk együtt)
12/23 anonim válasza:
mocskos ribancnak?? hát te nem vagy normális XD
13/23 anonim válasza:
Egyszer se szólítottam a nevén, max becézve. Ő se engem, úúh elképzelni se tudom, hogy nevemen szólítson. Esetleg a neveink aranyosan becézve. Azónkívűl baba, kincsem, életem, mindenem, szerelmem, édesem stb.
15/23 anonim válasza:
Én "Szivizem", ő meg "Cicázik" itthon.
Civilben meg egymás keresztnevén.
17/23 anonim válasza:
ő engem Édikének én Édes-Édesemnek :) vagy néha kutyizom.ő meg cicusoz :) soha egyetlen egyszer sem szólítottuk egymást a nevén :D társaságban inkább nem szólítjuk egymást 'sehogy' szóval úgy fogalmazunk hogy értse a másik hogy róla/hozzá beszélünkk
18/23 anonim válasza:
Kandúrnak hívom, mert Ő engem Cirmosnak, vagy Cicafülnek hív. (imádom a cicákat,ezért) :)
19/23 anonim válasza:
Én mukinak,ő mütyinek,vagy általában drágámozzuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!