Mit szólnál, ha a lányod el akarna költözni egy férfihez, akit chaten ismert meg?
Figyelt kérdés
22 éves, eddig itthon élt, egy határszéli városban... Most Budapest, egy 30 éves férfihez, akivel chaten beszélt eddig, 5x találkoztak...2011. okt. 9. 22:51
21/22 anonim válasza:
5 randi után összeköltözés? Biztos, hogy nincsenek problémák otthon?
22/22 anonim válasza:
Igaz, én 28 voltam, de neten ismertem meg a párom az orzság másik végéből.
Először csak neten beszéltünk. Hamar éreztük, hogy egymásba szerettünk. 2 hét múlva találkoztunk, elsőre nálunk töltött 4 éjszakát. Akkor már tudtam, költözöm. Megismerkedésünk után (január 11) 6 hét felmondási időt letöltve április 15-én költöztem hozzá. Azóta két lányunk van, és boldog házaspár vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!