Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a lányod el...

Mit szólnál, ha a lányod el akarna költözni egy férfihez, akit chaten ismert meg?

Figyelt kérdés
22 éves, eddig itthon élt, egy határszéli városban... Most Budapest, egy 30 éves férfihez, akivel chaten beszélt eddig, 5x találkoztak...
2011. okt. 9. 22:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
1. vagyok. Ja, hogy már nálatok is járt a fiú? Nem is értem a kérdést továbbra sem.
2011. okt. 9. 23:42
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
Én is így csináltam, négy éve vagyunk együtt, tökéletes!
2011. okt. 9. 23:43
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem sem az ismerkedés színtere a lényeg, bár nyilván befolyásolja a kapcsolatot ez is. Pozitívuma lehet, hogy az írásbeli kommunikáció miatt sokkal többet megtudhattak egymásról, írásban könnyebb "kitárni a lelket", de pont ez a nagy hátulütője is: egész más színben tüntetheti fel magát az ember. De ha már 5x találkoztak, élőben is megvan a szimpátia, nem nyúlt mellé a lányod.

Nekem inkább az az ijesztő, hogy ilyen rövid idő után beleugranak egy összeköltözésbe (ugyanezt gondolnám akkor is, ha pl. buliban ismerkedtek volna meg). Persze ez is elsülhet jól, felpörög a kapcsolat és ha nem egymáshoz valók mégsem, az is hamarabb kiderül, mint pl. egy távkapcsolatban. Legyen szerencséjük!

Szerintem nem tehetsz semmit, csak bízol abban, hogy a lányod jó emberismerő és a neveléssel adtál neki egy tartást, józan észt. A lényeg, hogy merjen hozzád fordulni, ha véletlen repedezik a kapcsolat, és lássa, van visszaút a szülői házba. Tartsátok a kapcsolatot lehetőleg szorosan (persze nem rátelepedősen), úgyis szívesen fog szerintem mesélni neked, hogy alakulnak a mindennapjai.

2011. okt. 9. 23:48
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

Mitől félted? Megveri? Megerőszakolja? Megöli? Ugyan már, ne nézz annyi bűnügyi sorozatot.

Neten is baromira egymásra lehet kattani. Igen, nagyon korai, de valószínűleg ők most teljesen el vannak varázsolva, szerelmesek. Nincs mit tegyél. És nem is kell. Lehet ő lesz élete szerele. Valamiért csak így döntött. 22 éves, nem gyerek. Ha mégse jön be, akkor fogja magát és hazajön. Na és akkor mi lesz? Semmi. Hagyd, hogy csináljon amit akar, más úgysem tehetsz, max magadra haragítod a lányodat és akkor se fog hozzád visszajönni, ha neadjisten nem jön össze a dolog a fickóval.

24/N

2011. okt. 9. 23:48
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nincs félnivalód, a lányod már felnőtt nő, és biztosan el tudja dönteni mit akar. Hadd írjam le az én példámat. 24 évesen megismertem a neten egy külföldi fiút, egy évig emaileztünk, skypeoltunk, egymásba szerettünk, de egyszer sem találkoztunk, mert 15 ezer kilométerre élt tőlem. Most nyáron találkoztunk, és azóta, az első nap óta együtt élünk és dolgozunk. Nagyon boldogok vagyunk :) Szóval azt akarom mondani ezzel, hogy megértem, hogy félted őt, hiszen a lányod, és a legjobbat akarod neki. De nem feltétlen fog ez a dolog rosszul elsülni, figyelj a háttérből, hogy segíthess, ha gond van, de ne állj az útjukba! Ha támogatod, és bízik benned, akkor egyből hozzád fog fordulni, ha valami van.
2011. okt. 10. 00:19
 16/22 anonim ***** válasza:
51%

Frászt kapnék... De ahogy többen mondták, 22 éves, és ha nincs gyámság alatt, felnőttnek tekinthető, aki maga hozza meg a döntéseit...

Lehet, hogy tényleg élete szerelme lesz, lehet, hogy mellényúl. Sok millió ember nyúl mellé. És hogy feldarabolja...? Ettől félsz? Csak nem...

Igen, nagyon gyors az összeköltözés. De legföljebb, ha nem jön be, tanult valamit az életről. Nem kell megvédeni ettől szerintem sem, inkább érezze, hogy felnőttnek tekinted, elfogadod a döntését annak ellenére, hogy gyorsnak tartod, és hogy számíthat rád mindig, minden körülmények között.

Emlékszel, amikor járni tanult? Hányszor esett orra-fenékre-oldalra szegény... Hagyni kell, csak így fejlődhet...

Minden jót nektek!

35/n

2011. okt. 10. 00:24
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

Jó ég! A lányod 22 éves. A férfit láttad is már. Nem is tartod egy gengszternek. Mivel a lányod felnőtt, így ugyebár nincs szüksége az engedélyedre.

Másrészről, 5 találkozás után ez tényleg elég bizarr dolog. Én azt tanácsolnám a lányomnak, hogy ismerje meg jobban a pasit, és csak utána költözzön..

2011. okt. 10. 00:50
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
ha szerelmes, így is úgyis elköltözik, ha a fejedre állsz, akkor is - annyit tehetsz, hogy nem veszel össze a lányoddal, hogy ha mégis balul üt ki a dolog, akkor nyugodt szívvel haza merjen költözni (ne féljen attól, hogy jön majd az ugye megmondtam és hasonlók)
2011. okt. 10. 08:53
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Az elottem irok kozul sokan sok jot mondtak, hozzatennivalom csak egy lenne: ha most nem koltozne hozza, akkor hogyan nezne ki a lanyod tovabbi kapcsolata ezzel a ferfivel? Tovabbra is az interneten beszelgetnenek, mert irtad, hogy egy hatarszeli varosban laktok, ami nyilvan nincs nagyon kozel Budapesthez, tehat nem egyszeru, hanem nagyon ido- es penzigenyes a talalkozgatas...

Legyen lanyodnak egy bankkartyaja, amivel ha minden kotel szakad, ki tudja fizetni az utat hazaig, es nem muszaj rogton a fel hazat Pestre koltoztetni, hanem aprodonkent, ahogy egyre biztosabb a kapcsolat.

Minden jot, sok boldogsagot a lanyodnak!

2011. okt. 10. 09:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Én neten ismertem meg a párom, de mondjuk mi elég sokszor találkoztunk és voltunk együtt, mire összeköltöztünk. a kérdésben szereplő eset kicsit durva, ugyanakkor hallani olyan sztorikat, hogy valakik 1 hónap után összecuccolnak. na már most, ahol mindkét fél dolgozik, netán más munkarendben, egy hónap alatt nem igen találkozhat 5-nél többször.
2011. okt. 10. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!