Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így, hogy a...

Miért van ez így, hogy a páromnak semmi és senki sem jó, mindenben csak a hibát keresi?

Figyelt kérdés
Még két hónapos sincs a babánk, mindent megteszek, hogy a kedvébe járjak, ennek ellenére mindenért csak dúl-fúl, semmi kedvesség nincs benne.Semmit nem kell csinálnia csak a picivel foglalkoznia. Meg fog változni valamikor a helyzet?
2011. okt. 9. 22:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
22.56-osnak: Megleptem virággal, parfümmel,monogramos aranylánccal.Ezek után még mit tegyek.
2011. okt. 9. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Várj türelmesen. Ha fél év múlva sem normalizálódik a helyzet, akkor párterápia, és ha akkor sem működik, akkor költözzetek szét. Ámbár nem értem, hogyha már előtte sem volt egy kedves valaki, akkor mire számítottál?
2011. okt. 9. 23:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor bocsesz, ennél többet már tényleg nem tehetsz :((
2011. okt. 9. 23:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Most pl. az bánt nagyon, megbeszéltük,hogy áthívjuk a nagyszülőket egy kicsit beszélgetni.Erre Ő gyorsan gondolt egyet, hogy elvonul a másik szobába. mert meg kell etetni a picit.Igy hát nem is találkoztak,hazamentek a szülők pár perc után. Ez a viselkedés tényleg ütős volt./Pedig mindenben a szülők segítenek,nem tapintatlanok, csak akkor jönnek, ha hívjuk őket/.
2011. okt. 10. 00:13
 15/16 anonim válasza:
100%

3 kisgyermekünk van, nagyon jól tudom miről beszélsz!!! En 35/f vagyok. Hidd el a legtöbb addig jól müködő kapcsolat ebben a fázisban megy tönkre! Ha most hagyod elhatalmasodni az elkeseredettséget, talán soka vissza nem fordítható dolog következik be!!! Valóban Neked kell türelmesnek lenned, pedig Neked valószínűleg nagyon hiányzik a kedvesség, figyelmesség... És hogy elkeserítselek, fél év elteltével még korántsem biztos, hogy vége lesz ennek! Ha valóban problémás volt a párod ez előtt is, de Te elfogadtad, és most is képes vagy áldozatra, legyél türelmes. Esetleg annyit megjegyezhetsz normális hangon: figyelj, tudom hogy most nehéz Neked, szeretnék segíteni! Ha szükséged van rám, szólj itt vagyok, egyébként hagyom, hogy elmélyüljön a kapcsolatotok a babánkkal! Vagy vmi ilyesmi...

Igaz a hormonok most nagyon felborítják a kismamát, de ilyenkor is vannak pillanatok mikor visszazökkennek! Eszébe fog jutni amit mondtál, és talán megértőbb lesz! De ne feledd! Tőle most ne várj változást, minden csak tőled függ most! És ha ebben a helyzetben elgyengülsz, az mindennél jobban fáj egy nőnek! És persze sosem fogja megérteni-belátni-elfogadni!!!

2011. okt. 10. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha eleve egy tuskó, rossz természetű banya volt, mégis min csodálkozol? Senki nem bújik ki a bőréből...
2011. okt. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!