Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz hogy kabátba...

Mit szóltok ahhoz hogy kabátban ülök itthon, mert anyámék nem képesek befűteni?

Figyelt kérdés
NEM vagyunk szegények, csak ha ő főz, neki melege van, és ezért nem fűtünk. Nem arról van szó, hogy bugyiban akarok itthon rohangálni, de rossz érzés, hogy a lakásban, kabátban széjjelfagyok konkrétan. De ezt ők leszarják... Fürdés egy terror, levetkőzni meztelenre... Már pár éve ez megy. Ráadásul 43 kiló vagyok, könnyen elkapok betegségeket, hát még így.. Mit tegyek ezekkel? Egyébként csak én fázok az egész családban, tehát sok mindent nem tudok tenni. Már haza sem szívesen megyek..
2011. okt. 9. 20:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező én felmelegítenélek téged a testemmel.

Nyugodtan hozzám bújhatnál. :)

2011. okt. 9. 20:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:42

Jól írod.Külföldön 16-18 fok az átlag hőmérséklet a lakásban.Én nyáron is is amíg otthoniak arról panaszkodtak,hogy milyen meleg van,és nagy takaróval aludtam.Én viccesen szoktam mondani,hogy "itt a tél,most már hálózoknit is kell hordanom"

Én júniusban és októberben is 16 fokokban voltam a lakásban.Fázós vagyok eléggé,de inkább felöltözöm,és inkább betakarom magam 2 pokrócba is,mint hogy 150 fontokat fizessek a fűtésért..Bizony drága a fűtés.Mi így is fizetünk havonta 110 fontot..

Kedves kérdező.Takard be magad jobban,igyál sok meleg teát.JA! és hízzál mert vészesen sovány vagy

<angliai lakos>

2011. okt. 9. 20:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
nincs annyira hideg, túl sovány vagy, az meg a te bajod. mégis mitől vagy 43 kg?
2011. okt. 9. 20:54
 24/30 anonim ***** válasza:

Most a szobámban +26°C van, mert bedurrantottam a 2 ajtós szekrény méretű cserépkályhát. Tegnap éjjel 15°C ban aludtam el.

Fűtsél be, vagy mozogjál, 2 takaróval aludjál.

Kapcsolt fel a villanyt az is hőt termel.

1-2 fokot tudsz rajta segíteni.

2011. okt. 9. 21:01
 25/30 A kérdező kommentje:

Folyton eszek, de nem tudok hízni egy dekát sem. Nekem is zavaró sok dologban. Heti 2 tesióra + tánc + néha futás, szerintem ez elég. Voltunk már orvosnál emiatt, de azt mondta hogy teljesen normális, mert még növésben vagyok. Nem hánytatom magam vagy ilyesmi.

Egyébként megvennék nekem, megvan mindenem amire szükségem van, csak a fűtésen veszekszünk. És olyankor csodálkozik, hogy miért hideg a kezem.. Nem vagyok vérszegény, a vérnyomásommal is minden rendben.

2011. okt. 9. 21:02
 26/30 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező, csinos vagy?
2011. okt. 9. 21:04
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Eeew úgy látszik, pedomaci szívesen hozzád dörgölné a meleg bundáját...://
2011. okt. 9. 21:54
 28/30 anonim ***** válasza:

Egyébként nálunk is ugyan ez volt,mondjuk én nálam mindíg volt hősugárzó,de pár ezerért te is 3-4 ért kapsz.

Fűts be titokban!

2011. okt. 10. 01:27
 29/30 anonim ***** válasza:

Tavalyig gázzal fűtöttünk, nálunk is 17 fok volt kb., mellé 60.000 Ft-os gázszámla. Szóval tudom, miről beszélsz. Tegnap üzemeltük be a vadiúj fás kazánt... Ordít a különbség. De igazából tényleg nem olcsó a fűtés, főleg gázzal.

Nem tudsz venni olyan melegítőt, ami árammal megy? Pár ezer Ft, és nem fogyaszt sokat.

2011. okt. 10. 09:21
 30/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ez a pedomaci engem is zavar...

Amúgy elcsórtam haveromtól az egyik hősugárzóját, talán egy ideig "kihúzom" vele..

2011. okt. 10. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!