Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz hogy kabátba...

Mit szóltok ahhoz hogy kabátban ülök itthon, mert anyámék nem képesek befűteni?

Figyelt kérdés
NEM vagyunk szegények, csak ha ő főz, neki melege van, és ezért nem fűtünk. Nem arról van szó, hogy bugyiban akarok itthon rohangálni, de rossz érzés, hogy a lakásban, kabátban széjjelfagyok konkrétan. De ezt ők leszarják... Fürdés egy terror, levetkőzni meztelenre... Már pár éve ez megy. Ráadásul 43 kiló vagyok, könnyen elkapok betegségeket, hát még így.. Mit tegyek ezekkel? Egyébként csak én fázok az egész családban, tehát sok mindent nem tudok tenni. Már haza sem szívesen megyek..
2011. okt. 9. 20:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
48%
És lehet azért nem fűt be mert anyuci eldorgálná...
2011. okt. 9. 20:23
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem kényeztetnek az biztos.Kicsit melegíts be vagy jól öltözz fel.Mi is ezt tesszük.Hirtelen jött ez a hideg,egy nap és enyhül az idő. KITARTÁS!
2011. okt. 9. 20:25
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Bocs de ne dramatizáld túl vegyél fel egy pulovert 10 fok felett volt ma a hőmérséklet ilyenkor kár füteni.

Fürödni meg valaki más után menj akkor meleg lesz és ök fáznak.

2011. okt. 9. 20:30
 14/30 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk ugyanez volt. Megoldás: minden radiátort letekertem a házban, az enyémet meg fel, és így fűtöttem be, így ugye csak az én szobámban volt meleg.

Egyébként azóta külön költöztem és már megértem a szüleim. Igen, én is ki bírnám fizetni a magasabb fűtésszámlát, de inkább másra költöm a pénzt. Egyéb módokon melegítem magam: vastag póló, melegítőnaci, polárpulcsi, derékmelegítő, térdzokni, és most még majd veszek egy mamuszt is, hogy ne fázzon annyira a lábam. Italnak csakis meleg tea, lefekvés előtt pedig befekszem egy kár forró vízbe, ami átmelegít. Éjszakára a takaróra teszek még egy plédet.

Ez így leírva rémesnek hangzik, de hozzá lehet szokni. És tudom, mennyit spórolok vele :)

2011. okt. 9. 20:32
 15/30 A kérdező kommentje:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:30

Pulcsi, kabát KÉT gatya van rajtam, és fázok, biztos hogy nem attól van mert vékony vagyok.

A család többi tagja hogy mondjam.. szóval kövérek. És be tudok fűteni, de NEM ENGEDIK, hősugárzót meg nem kapok. Igen, anyámék leszarnak, sose foglalkoztak velem. Persze ha segíteni kell, egy szavam nem lehet, mert én ugye "soha nem csinálok semmit"..

Nálunk is 17 fok van egész télen, szintén fűtés mellett.

165 centi vagyok, és 16 éves. És lány:DDD Köszi az eddigi válaszokat.

2011. okt. 9. 20:37
 16/30 anonim ***** válasza:

165 cm és 45 kiló?? És anyud nem vitt még orvoshoz???Ez nagyobb gond mint a fűtés,mert neked valami bajod lehet hogy ennyire gebe vagy..

De a kérdésedre a válasz.Ha nem fűthetsz be,ha nincs más fűtési lehetőséged akkor mozogj..Kezdj el tornázni(bár ha ilyen csontsovány vagy akkor ez sem megoldás) vagy egyél meleg ételt.vagy igyál meleg teát/kakaót..

2011. okt. 9. 20:41
 17/30 anonim ***** válasza:
Én évekig 53 kg voltam, ezért megértelek. Sokára derült ki, hogy vérszegény vagyok, ettől fázhattam annyire. Amúgy béres cseppet szedek, ami megerősített, próbáld ki te is. Jobb mint fázni.
2011. okt. 9. 20:42
 18/30 anonim ***** válasza:

Magamra maradtam egy 186 m2-es családi házban, csak egy gyerekem van. Én sem tudok befűteni, bár bőven 20 fok felett van a hőmérséklet éjjel is.

Sokáig nem fűtünk és sajnos fázunk.

Nem vagyunk szegények, de pont a fűtésre, mivel a fizetésemhez képest túl maga s összeg nem tudok költeni.

Télen nincs több 16 foknál. Franciaországban, Belgiumban Angliában teljesen természetes, hogy ennél nagyobb hőmérséklet nincs a szobákban télen. Nekik sincs pénzük.

2011. okt. 9. 20:42
 19/30 anonim ***** válasza:
igyál sok forró teát!elhiszem hogy fázol.Én anno mikor nagyon vékony voltam melegen öltöztem 2 takaró volt rajtam fűtés is volt és fáztam,befeküdtem a hugom mellé az ágyba és ő melegitett fel.sokat köszönhetek neki :)
2011. okt. 9. 20:43
 20/30 anonim ***** válasza:
47%

Vannak vérkeringést fokozó szerek, pl. Ginko biloba, bár az is pénzbe kerül, gondolom azt sem veszik meg neked.

Más ötletem nincs.

2011. okt. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!