A pénz boldogít titeket?
Figyelt kérdés
Elég rossz gyermekkorom volt, apukám meghalt, anyám eldobott, keresztszülőkhöz kerültem, aztán 17évesen nagy nehézségek árán különköltöztem, és nem nagyon tartom a családommal a kapcsolatot. Havonta egyszer felhívom őket vagy ők engem, megkérdezik hogy élek-e még és ennyi a viszonyunk. Évente egyszer találkozom velük. Van egy lány, akibe még 13 :))) évesen beleszerettem, elvettük egymás szüzességét anno, szerelmi viszonyunk véget ért, de kezdek újra beleszeretni 21évesen:))) Ő most 20. És azt veszem magamon észre, hogy egyre depressziósabb vagyok, nem úgy alakulnak a dolgaim, vannak barátaim, szerencsére nagyon kitartóak, teljesen a munkába burkolózok, és már lassan csak a pénz boldogít.. Ti mit tennétek ilyen esetben?2009. ápr. 29. 20:54
11/11 anonim válasza:
A PÉNZ NEM BOLDOGÍT DE NÉLKÜLE NEKEHEZEN BOLDOGUL AZ EMBER!! NAGY IGAZSÁG SZERINTEM:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!