Ki, szerint boldogít a pénz? Bővebben lent!
Én úgy veszem észre, hogy nem.Jó nem azt mondom, hogy mennyire szuper dolog minimálbérből eltartani egy 5 fős családot, de nem irigylem a gazdag milliomos embereket sem.
Például egy villanyszerelőnek szerintem sokkal értékesebb barátai vannak mint mondjuk egy milliomosnak.Mivel egy villanyszerelő nem tud kölcsönadni senkinek, mert nem olyan magas a fizetése így őt szerintem önmaga miatt szeretik nem úgy mint egy híres üzletembert, akinek a barátai 90%-a érdekből van mellette (jól jön néha egy kis anyagi támogatás, meg olyan jó ha mellette mutatkozok mert így bekerülök egy bizonyos elit körbe).
Másrészről pedig vannak elég rusnya vállalkozók is és nézzétek csak, szinte mindegyiknek modell barátnője van...gondolom nem a két szép szemük miatt hanem a vastag pénztárcájuk miatt buknak rájuk...
Most egy bulvár példa, ha Kedves Ferenc bolti eladó lenne ugyan ki akarna vele összejönni!!!!!?????
Szerintem sokkal fontosabb, hogy egészséges légy és, hogy azokkal az emberekkel vedd körül magad akiket szeretsz!
én sem értek egyet veled. attól még hogy valakinek sok pénze van nem jelenti azt hogy kölcsön is ad belőle. ráadásul a gazdag emberek nagy százaléka nem is ennyire naiv hogy ne vegye észre hogy valaki csak a pénzéért barátkozik vele. a nőkkel más a helyzet, ott általában tudják mi a helyzet, persze vannak akik tényleg szerelmesek egymásba, de vannak akik meg nem, és, mi a rossz ebben?
Utolsó mondatodra válaszolva: Persze, természetesen az hogy egészséges légy fontos, de ez nem függ az anyag helyzettől, sőt, ha sok pénze van az embernek, akkor az még jobb is ilyen szempontból, nem? Hiszen nem költözik koszos lakásba, ha valami van akkor pedig rögtön mehet a kórházba, nem az van hogy nincs pénze egy műtétre pl (ha súlyosabb a dolog esetleg). Az meg hogy milyen emberekkel vedd körül magad, hát, kinek mi a fontosabb, én a pénzt jobban szeretem mint az embereket úgy általában, tehát én akkor már inkább gazdag leszek :)
Összességében szerintem mindenki éljen úgy ahogy jól érzi magát, ha te a családoddal, akkor úgy, ha más meg nagy házban, drága autóval, akkor úgy.
a pénz nem boldogít, csak amit vehetsz belöle :D
De most komolyan. Annyi legyen ami éppen elég mindenre. Több nem kell. Ha pl. most lenne pénzem, akkor hozzáértö, jó szakemberek kivizsgálták volna milyen betegségben szenvedek és nem kellene minden egyes percemet fájdalomban megélnem.
Ily módon igen, boldogít a pénz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!