Tetszik nektek ez a lakás? El tudnád képzelni az életed ilyen lakásban a családoddal?
2011. okt. 9. 13:22
11/28 anonim válasza:
nem az én világom. bár szeretem a panelt, most is abban élek, a saját lakásom jobban bejön :)
12/28 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de én nem élnék itt, mert túl kicsi :)
13/28 bánomisén válasza:
Kérdező: Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem másodszorra is ugyanazt a kérót linkelted be.
Nekem bejön, azért én változtatnék egy-két dolgon, ha én dönthetnék. Pl. azt a műbőr ülőgarnitúrát kicserélném nem műbőrre, az élénkrózsaszín falú szobát átfesteném azonnal valami emberi színre és valahogy becsempésznék a fürdőszobába egy kádat.
14/28 anonim válasza:
el tudnám képzelni, bár egy-két színárnyalatot megváltoztatnék, az őszbehajló színek hiányoznának, most ilyen nekem:
16/28 anonim válasza:
Én 20 nm-en élek, szóval ez nekem már palota lenne:D
17/28 anonim válasza:
Nem szeretem a panelt, de ahhoz képest ez nem rossz. Nekem nem kéne, tényleg nem rossz.
19/28 Csibenyuszika válasza:
Tetszik de a háló szobai ágy olyan mint egy koporsó,:D
20/28 wiWell válasza:
Én elfogadnám gondolkodás nélkul, azonnal. Viszont 145 000 euróm talán sose :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!