Az édesanyja halálát egy 13 éves kislány hogyan tudja feldolgozni?
nálunk is hasonló volt, csak én 14 voltam, és a mi anyukánk is évekig beteg volt, mielőtt meghalt, de nekem / nekünk nem volt senki aki segítsen, egyedül maradtunk testvéremmel az alkoholista apánkkal...
A kérdésre a választ nem tudom, mert én utána nagyon beteg lettem, és kórházban is voltam, és én is nagyon visszahúzódó voltam/vagyok...
De szerintem már a tudat, hogy nincs egyedül is nagy segítség lehet...
Mintha az én történetem olvasnám. Én nem zárkóztam be, habár jó ideig nem is beszéltem senkinek róla, sőt, az akkori érzéseimet is megtartom magamnak.
Naplót írtam, zenét hallgattam, és erősnek mutattam magam, hisz apa nagyon összetört. Nem mutatta - ő sem, én sem -, de éreztem rajta, és még hetek múltán is volt, h sírni láttam őt.
Ha engedi próbáld lefoglalni, h ne törpölhessen rajta. Amúgy ne kezeld kislányként, hisz ettől kezdve már nem az többé. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!