Ezek után jogos, hogy kiakadok?
Egy éve vagyunk együtt barátommal. Jó párszor eljátszotta, hogy ha késett, nem szólt. Nem 5 perces késésekre gondolok, hanem órás-másfél órésakra.
Tegnap volt "családi buli", szülinapot ünnepeltünk. 2-kor hívtam, hogy mikor jön, azt mondta, mindjárt indul. Fél 5kor hívtam ismét, erre közölte, hogy bocs, ő beteg. Kiakadtam, hogy talán nem kellene szólni? Válasza az volt, hogy "elfelejtette, hogy várok rá." Hát köszönöm.
Az előbb beszéltünk és kiderült, hogy este 10-kor elment Tescoba vásárolni. Amikor ott voltam nála, hogy megnézzem mennyire van sz.rul, akkor annyira haldoklott, hogy a számítógép előtt ült LÁZASAN.
Nem jogos, hogy bánt? Velünk nem képes eljönni, mert beteg, de arra van ereje, hogy cipőt vegyen a tescoba, holott ráért volna ma, vagy hétfőn, vagy bármikor máskor.
Jogos.
Hány évesek vagytok?
A családodat nem biztos,hogy szívleli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!