Mit gondoltok az Imola névről? Tetszik? Milyen lányt képzeltek el? Babát várok és nagyon megtetszett ez a név (bármilyen kritika jöhet) 24/N
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 19:00
52/60 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert szeretem a búzavirágot - gyerekkori nyarak jutnak róla eszembe.
53/60 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ismerek egy székely lányt ott hallottam először. Születendő gyermekemnek is ezt a nevet terveztük adni... sajnos nem született meg :( ezért majd a miénk is kicsit ott él a tiédben :) sok sikert és jó egészséget mindkettőtöknek!
54/60 anonim válasza:
OLyan tehénneves, teljesen beolvad:
Riska, Bimbó, Imola, Daisy.
55/60 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik. :) Egy barna hajú, pörgős, kreatív, tehetséges lányt képzelek el vele.
56/60 anonim válasza:
Elég régi a kérdés, azóta már biztosan megszületett a kisbaba? Mi lett a neve?
57/60 anonim válasza:
Szép név, egyszerű és szép. Van egy szőke kék szemű, kislány így hívják, cserfes, okos, mindenki kedveli. Kár, hogy régen tették fel ezt a kérdést.
58/60 anonim válasza:
Egy falut,ami Ragály fele van.Nézd meg a Borsod térképet.
59/60 anonim válasza:
44# EGY igazi gyökér vagy...biztos orbitális ronda neved van, aztán itt kompenzálsz.
54# te is az vagy, anyád a tehén te paraszt!
60/60 anonim válasza:
Nekem tesómat hívják így! És igen tetszik a név. :) ha nem lenne ennyire közeli családtag Imola akkor adnám a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!