Mit szóltok a házasságomhoz?
Csak kíváncsi vagyok mit gondoltok, esetleg más is van e így.
Úgy érzem jó a házasságom, de szex az nincs, már vagy egy éve. Igazából nem is hiányzik, túlságosan a gyerekeket helyezzük mindketten előtérbe, estére pihenünk, férjem videójátékozik, az kikapcsolja, én tv-zek.
Én néha gyorsan kielégítem magam, de tényleg nem kívánom a komolyabb nekiveselkedést, és a férjem se, nem utolsó sorban gyógyit is szed, ami lehet csökkenti neki a kívánását.
De jól megvagyunk.
Más is van esetleg hasonlóképp, vagy ez nagyon fura ?
Tudatosan szeretném ha változna, mert valószínűleg én is úgy érzem az lenne a normálisabb, de fizikálisan nem igazán kívánok változtatni.
Ritkán eszembejut, rámjönne, de akkor épp nem adatik meg, estére meg pucc.
Pedig tényleg jól megvagyunk, és nem volt ezzel gondunk régebben. 14 éve vagyunk házasok egyébként. És folytatjuk végünkig. :-)
Azért megpróbálom összeszedni magam, hátha változik, és ránkjön megint.
Amikor én is estére nagyon kifáradok akkor marad a reggel, és sokkal jobb úgy munkába menni.
Nekem is az a bajom hogy mire este ágyba kerülünk, egy kis tv és már alszok, ezért vagy korábban vagy reggel.
"nincs szex, a férjem videojátékozik, én kielégítem magam"
WTF? aszondja...hátizé...
BAKKER EZ K*RVANAGY! SZAKADOK A RÖHÖGÉSTŐL!
Ez jobb, mint egy standard zátonyra futott házasság.
(Istenem, ha belegondolok abba, hogy mindketten edzik az ujjukat...LMAO)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!