Miért teszi tönkre a ballagásomat? Milyen anya az ilyen? Mit csináljak?
Ma van a gimis ballagásom és apukám egy kis meglepetés ajándékkal készült nekem: vacsora egy elegáns étteremben és a kedvenc énekesemet is meghívta privát koncertre. Ez lehetett volna életem legszebb estéje, de az anyám rájött és lemondta és megtiltotta az egészet.... :\\\'(
apukámmal keveset találkozom, nagyon sokat dolgozik és ő mindent megtett, hogy jó napom legyen, erre jött az anyám aki kitalálta, hogy nem lehet semmi belőle, mert "neki ez rosszul esik" és vele kell lennem ma este és lemondta...
teljesen elment az életkedvem, itt ülök egy órája sírva a ballagásra se akarok elmenni...tönkretette az egész napom, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen?? és még a fodrász is elbaszta a hajamat...:S
mit csináljak? mivel nyugodhatnék meg egy kicsit? segítség! :\\\'(:(:( 18/L
Szüleid elváltak??én a helyedben elmennék tuti:)
ballagás után már sprintelnék is az étterembe :D egyszer van ballagás középsuliból:) had ne anyukád viselkedésére emlékezz éveken át :)
sok sikert a jövőhéthez :)
Hívd fel apud és menj el.Ha anyud volt ekkora önző és tapintatlan,hogy csak magára gondolt,megérdemli,hogy egyedül maradjon.Ez is életed egyik legfontosabb napja,ne engedd hogy tönkretegye senki,még az anyádnak sincs joga ehez!!!
Jó szórakozást az estéhez!!!!!
Szia!
Úgy érzem, van egy "kis vetélkedés" a szüleid között, aminek mosr te iszod a levét.
Ha nem lenne ez a meglepi parti, mi lett volna a ballagás után? Gondolom, anyukáddal ünnepeltetek volna, csak hogy apukád meglepije keresztbe húzta, mert nem bír versenyre kelni az anuyukádéval.
Hááát, jobb lett volna, ha a szülők megbeszélték volna ezt jóval előbb, mert ezt a napot már nem tudják helyrehozni.
Amit tehetsz: állj anyukád elé, és mondd el neki, hogy vagy megbeszélik most rögtön ezt a helyzetet apukáddal, és hoznak egy olyan kompromisszumot, ami mindenkinek jó, vagy ilyen állapotban nem mész ballagásra, és egyikükkel sem mész sehova. Nem fear, hogy ezt a napot az ő vetélkedésük rontsa el, és úgy tegyenek, mintha csak az övék lenne. Elvileg örömmel kellene menned a ballagásra, nem gyomorideggel, sírórohamokkal küszködve.
Üdv!
köszönöm mindenkinek! :)
félig sikerült megoldani: az énekes sajnos már semmiképp nem jön, mert tegnap lemondták.. :(
de a vacsi meglesz és remélem így is jól fogom érezni magam! köszi még egyszer!
Szia!
Nagyjából egyetértek az előttem írókkal és örülök, hogy részben megoldódott.
Azt ugye tudod, hogy apukádtól sem volt éppen fair anyud háta mögött leszervezni az estét? Kérd meg, hogy ha legközelebb ilyesmin töri a fejét, akkor előtte mindenképpen beszélje meg anyuddal, hogy ne legyen ilyen bonyodalom.
Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!