Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjed/barátod mennyire vesz...

Férjed/barátod mennyire vesz részt a házimunkában? Mi az amit megcsinál, és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 08:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Néha főz, ha kedve van hozzá. és berakja az edényt a mosogatógépbe.

Én se nagyon végzek házimunkát, kb annyit mint ő. Illetve berakoma mosást. és átteszem a szárítóba.Minden másra van takarítónő.

2011. okt. 7. 09:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell boltba megy kisebb dolgokért, ha úgy van simán felmos, takarít, és hétvégén általában ő főz :D
2011. okt. 7. 09:49
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Hacsak nem ipari mennyiségű krumplit kell hámozni, én nem hívnám azt házimunkának. Fel is szeleteli??? WOW!
2011. okt. 7. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenből kiveszi a részét, nálunk nincs az, hogy "csak a nő dolga a házimunka". Anyukája kiskorától befogta mindenbe, nagyon jól tette! Nyilván ha valamelyikünknek több munkája, határideje stb. van, a másik többet vállal.

Nagyon szeretem, hogy ilyen, nem tudnék olyannal élni, aki a cselédjének nézne.

2011. okt. 7. 10:30
 15/21 anonim ***** válasza:
89%
Az én ferjem éjszaka dolgozik. Van egy 9 hos kislányunk és én vissza álltam dolgozni. O van otthon a kicsivel délutánig.Nem várom el tole, hogy a házimunkát is elvégezze. Néha azért megfoz, elmosogat, kitakarít, kiteríti a ruhákat.... Ha hazaérek munkábol akkor megy aludni. Persze amikor munkanélkuli volt mindent megcsinált.
2011. okt. 7. 11:45
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Mivel én sajnos most nem dolgozom, csak a párom keres, ezért én csinálom a házimunkát.Párom esténként is elmegy dolgozni éjfélekig, hogy több legyen, megtudjuk venni azt, amire szükségünk van,ezért nem várom el,hogy főzzön,takarítson,stb.

De sokszor elmegy a boltba, sőt, majdnem minden nap megy, munka után,ill.előtte, szemetet azért leviszi, ha látja,hogy elfelejtettem :D Meg azért segít a főzésben is, de ritka,inkább cicázik :)

2011. okt. 7. 11:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A porszívózás az ő feladata, mert nekem porallergiám van. A kávét is ő főzi, a szemetet leviszi, kisebb bevásárlásokat intéz, segít a főzésben is, ha úgy van. Napi szinten besegít, mindig ő ajánlkozik, nem kell noszogatni.

22N, 27F

2011. okt. 7. 12:29
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

9:28

A fizetésbeli különbséget lehet, hogy nem szó szerint értik, vagyis ebben az is benne van, hogy a férfi többet is dolgozik. De én pl. valamivel többet keresek a páromnál, de ülőmunkán vagyok, míg ő áll, evidens, hogy neki több pihenés kell.

2011. okt. 7. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

A párom csak a bevásárlásban segít, de oda is együtt megyünk, mert hiába írok neki listát, hiába olvasom fel, mégis ötpercenként telefonál, hogy mi hogy van.

A többit mind én csinálom, mivel ő doglozik én meg nem, ezt tartom normálisnak.

2011. okt. 7. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

hát azért vannak elég fura válaszok…

„a mosogatás megvan "tiltva", egyrészt utál mosogatni, ezért képes fél munkát végezni. Rosszul is lennék ha mondjuk jön anyósom, vagy sógornőmék vagy akárki, és foltos lenne a pohár. Akkor biztos meglenne a véleményük...”

és az gond, hogy az anyósodnak mi a véleménye a saját fiacskájáról, akit ő nevelt? tanította volna meg mosogatni inkább...

„O van otthon a kicsivel délutánig.Nem várom el tole, hogy a házimunkát is elvégezze.”

te meg a nap többi részében vagy otthon a kicsivel. a férjed se várja el, hogy a házimunkát is elvégezd?

szerintem az a normális, amit 9:28 írt, ha a férj végzi a házimunka felét (és nem „segít”, miért lenne „segítség”, ha valaki a saját lakásában a saját házimunkáját elvégzi? kinek segít vele, saját magának?)

2011. okt. 7. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!