Hogyan tudhatom meg mi az igazság?
Figyelt kérdés
Tegnap nagytakarítottam és rábukkantam valamire, amit egyértelműen a barátom dugdosott előttem. A pasim, akivel nemrég költöztünk össze, lehet nem is az akinek mondja magát! Szóval, egy ügyészségi idézést találtam a nevére kiállítva, amiben az volt, hogy "közvetítői eljárás" van ellene, és ő a gyanűsított. Múlt hétre volt az időpont, de nekem soha semmi olyasmit nem mondott, hogy neki bármilyen ügye is lenne. Fél éve ismerem egyébként. Nála nem merek rákérdezni, mert nem véletlenül nem mondta szerintem el, és most már túl sok bizalmam sincs felé, meginogtam. Mi lehet ez, és a legfontosabb, hogyan lehetne utána járni ennek. Őszintén szólva kezdek félni tőle picit, hisz olyan sok rosszat hallani mostanság. :(2011. okt. 7. 05:22
12/14 anonim válasza:
Lehet nem annyira komoly az ügy, de ilyesmiket tényleg nem lehet eltitkolni egy kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Szomorú, hogy összeköltöztetek miközben ő annyira sem tart, hogy ezt megossza veled. Ha ismer téged, nyilván tudná, hogy támogatnád, hacsak nem vmi ronda ügyletről van szó...
Lehet rá esély, hogy pénzt sikkasztott a munkahelyén, vagy ilyesmi? Milyen helyen dolgozik?
14/14 anonim válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy gyanúsítottként csak akkor idéznek, ha már vádolnak. Amíg nem bizonyosodott be a cselekményed, csak tanúként hívhatnak be. (és úgy is idéznek) Tehát először tanú vagy, ha sáros vagy, akkor leszel gyanúsított. Gondolj csak arra, ha konkrétan tudod, hogy ki rabolt ki, akkor is "ismeretlen tettes" ellen nyomoznak, majd ha van elég bizonyíték, akkor lesz gyanúsított az illető, aki a bíróság előtt már vádlott lesz. Ezt csak azért írtam le, hogy mikor majd magyarázkodik, ne tudjon könnyen félrevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!