Miért érzem ezt, illetve mit tehetnék ellene?
Oszd meg vele a kétségeidet, és mondd meg neki, szerinted miben kéne változtatni.
A pasik nem értik meg a célzásokat, ilyenek, és kész.
Szerintem vess be valami nöi praktikát. Menj el fodrászhoz, vegyél új ruhát, magassarkú cipöt...Kezdj el csinosabban öltözködni, légy feldobott. El fog kezdeni gondolkodni, h mire ez a nagy vidámság, kivirultság, és megszólal benne a kisördög! remélhetöleg.
Semmiképp ne sird el neki, h attól tartasz, h a szavai mögött semmi sincs, mert azt hisztinek fogja értelmezni.
Szerintem. De aztán lehet, hogy tévedek.
sok sikert!
Én éppen kb valami ilyesmit csinálok a feleségemmel... Rossz hír, hogy azért, mert beleestem egy másik nőbe. (Szerencsére?) a hölgy nem ment bele a dologba, de elhidegültem az asszonytól, ami lassan feltűnő, mert kimondottan érzelmeskedő, lelkis alkat vagyok. (Nem biztos, hogy a férjeddel is ez van!!)
Nekem mi segítene? Igen, valamit változtathatna az asszony, bár csinos, nem ezzel van a baj. Túk sokszor van szó a mindennapi fontos, de egyetemes értelemben lényegtelen dolgokról (hogy elég biztos-e a munkahelyem, miért nem végzek több házimunkát, stb..), egyre több a dorgálás bár vicces formába öntve, de mégis. Nem jön semmi új, semmi meglepő, minden reakciója kiszámítható, szexet nekem kell kezdeményezni, ha ő kezdi mégis, hülyén csinálja nincs benne erotika. És nem jut el hozzá, ha ezt elmondom, mert akkor mindig jönnek az én bűneim. Szóval a haverok érdekesebb dolgokról beszélnek, így egyre többet lógok velük.
Nem tudom, hogy segített-e valamennyit...
Volt törölve válasz? Mert nekem ez a megválaszoltak között van, de nem emlékszem,hogy válaszoltam volna erre a kérdésre.
Kérdező,le kell ülni a pároddal és megbeszélni a dolgot,őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!