Karácsonyi ajándékok, gondolkoztok már rajta?
Szia!
Nemhogy azt nem tudom, kinek mit adjak, még azt sem, hogy egyáltalán milyen lesz az idei Karácsony, Anyu nélkül...
Szegényebb lesz-e? Szegényebb nem hiszem, csak szerényebb:/
Még nem tudom, mennyiből fogunk kijönni. Rokonaink nem nagyon vannak, így nem lesz nagy kiadás. Apunak, Hugomnak és egy-két barátomnak szeretnék ajándékot adni, valamint a rokonoknak, akikből sajnos egyre kevesebb van.
A mi karácsonyunk szinte ugyan olyan lesz 1-2 dolgot kivéve.
Páromnak már megvan, hogy mit kap karácsonyra. De, hogy a többiek, ez jó kérdés, mert fogalmam sincs.
Vennünk kell anyának, apának, anyósnak, apósnak, sógornak, sógornőmnek valamit, + a 2 kicsinek. Az egyik kicsi 3 éves kislány, a másik kicsi az karácsonykor lesz 5 hónapos.
:) nekem még eszembe se jutott a téma. Valahogy nem tudom magam ráhangolni, mert az időjárás nem engedi.
Mikor, ha jön a kabátos, didergős idő.. November, akkor totál bezsongok, mindenhova narancshéjakat pakolászok, sütirecepteket nézegetek, és szívesen hallgatok karácsonyi zenét is (ami azért elég korai, de néha nagyon megjön hozzá a hangulatom) :)
Úgy november vége, december eleje felé kidekorálom az egész házat, és már alig várom, hogy feltegyek néhány kültéri égősort. :) Imádom a karácsonyt!
:)
Bátyámnak már tudom, mit veszek.
Amúgy még nekem sincs túlzottan karácsonyi hangulatom, szóval nagyon még nem törtem a fejem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!