Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándékok, gondolko...

Karácsonyi ajándékok, gondolkoztok már rajta?

Figyelt kérdés
Szegényebb lesz a mostani karácsonyotok mint tavaly? Ajándékokra mennyit szántok?
2011. okt. 6. 15:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Én minden évben saját készítésű ajándékot adok mindenkinek. Nem csak olcsóbb, de nagyobb örömet okoz, ha valami személyeset adsz másoknak. E mellet az is közre játszik, hogy szeretek kézműves dolgokat készíteni.Nagyon várom már most a karácsonyt, gyűjtöm az ötleteket. Novemberben lesz apukám 40.ik születésnapja, szeretnék venni neki egy pólót/pulcsit amin "1971" -es szám szerepel. Régóta szeretne ilyet, de sehol sem talált, remélem én sikerrel járok. :)
2011. okt. 6. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
huh hát jah gondoloztam már rajta apámnak még nemtudom barátomnak mike tysonos polot :D 26 éves fejével azt kért :D meg egy órát, anyámnak egy arany gyűrűt mert azt szeretne vagy egy új automata mosogépet vagy egy új tv-t a többieknek nemtudom :D de már jobb ha most elkezd mindenki gyűjteni :D tavaly is az utoló 2 hétre hagytam katasztrófa volt
2011. okt. 6. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nemhogy azt nem tudom, kinek mit adjak, még azt sem, hogy egyáltalán milyen lesz az idei Karácsony, Anyu nélkül...

Szegényebb lesz-e? Szegényebb nem hiszem, csak szerényebb:/

Még nem tudom, mennyiből fogunk kijönni. Rokonaink nem nagyon vannak, így nem lesz nagy kiadás. Apunak, Hugomnak és egy-két barátomnak szeretnék ajándékot adni, valamint a rokonoknak, akikből sajnos egyre kevesebb van.

2011. okt. 6. 16:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A mi karácsonyunk szinte ugyan olyan lesz 1-2 dolgot kivéve.

Páromnak már megvan, hogy mit kap karácsonyra. De, hogy a többiek, ez jó kérdés, mert fogalmam sincs.

Vennünk kell anyának, apának, anyósnak, apósnak, sógornak, sógornőmnek valamit, + a 2 kicsinek. Az egyik kicsi 3 éves kislány, a másik kicsi az karácsonykor lesz 5 hónapos.

2011. okt. 6. 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

:) nekem még eszembe se jutott a téma. Valahogy nem tudom magam ráhangolni, mert az időjárás nem engedi.

Mikor, ha jön a kabátos, didergős idő.. November, akkor totál bezsongok, mindenhova narancshéjakat pakolászok, sütirecepteket nézegetek, és szívesen hallgatok karácsonyi zenét is (ami azért elég korai, de néha nagyon megjön hozzá a hangulatom) :)

Úgy november vége, december eleje felé kidekorálom az egész házat, és már alig várom, hogy feltegyek néhány kültéri égősort. :) Imádom a karácsonyt!

2011. okt. 6. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy mikor dekorálok, akkor még nem karácsonyira, csak télies hangulatúra. A karácsonyi dekor kizárólak karácsony előtt nagyon maximum 2 héttel kerülhet fel.
2011. okt. 6. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor lehet én vagyok a hülye, eszembe se jutott :D
2011. okt. 6. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:

:)

Bátyámnak már tudom, mit veszek.

Amúgy még nekem sincs túlzottan karácsonyi hangulatom, szóval nagyon még nem törtem a fejem rajta.

2011. okt. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!