Mi a véleményetek a Tamás névről?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 15:27
11/24 anonim válasza:
A bátyám is Tamás, és a férjem is. Szerintem szép név. És szerintem ritka. Nálunk a munkahelyen egy Tamás sincs, pedig kb. 50-en dolgozunk itt. László minden emeleten van.
12/24 anonim válasza:
Szerintem szép, de más véleménye számítson!
13/24 anonim válasza:
* ne más véleménye számítson. Bocsi :))
14/24 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc nevem, az tény, hogy elég gyakori.
15/24 anonim válasza:
Nekem is tetszik, a barátomat hívják így. Mondjuk én hajlamos vagy arra h egy név az alapján tetszik vagy nem, h mi a véleményem a viselőjéről....(aztán hogyha van jófej is, meg unszimpatikus is, akkor XD)
Tényleg kicsit tucatnév, nálunk az osztályban is mindig volt minumum egy, egyetemen is van mindenféle cspoortban ahol vagyok...
16/24 anonim válasza:
nekem mindig Tamás atya, a falu lelkésze ugrik be róla
19/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, szép. Öcsémnek ez a második neve (jobban belegondolva, jobb is, hogy a második, mert csi-re végződik a vezetéknevünk, és így biztos Csitázták volna élete végéig :D)
20/24 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon tetszik, a fiamat így hívják, de az kis unokánkat is. Ez nem divatnév, régen is volt most is van. Ebből a névből nem lehet megmondani, mint egy némelyikből, hogy akkor volt"divat".
2011. okt. 6. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!