Dolgoznál egy munkahelyen a pároddal?
Nem szívesen.
Nem kell sülve-főve együtt lenni szerintem.
Egy idő után unalmassá válik.
ma 09:20 vagyok
Miért lettem lepontozva? Mert azt írtam hogy együtt dolgozunk,és nekünk tökéletesen működik??
Vagy azért mert írtam,hogy sokat tud nekem segíteni???
Akkor engem is lehet lepontozni, mint egy másik válaszadót, bár nem értem, miért. Mi egy helyen dolgozunk, ott jöttünk össze, ott ismertük meg egymást. Én voltam az új kolléganő. Bejött már az elején, de első évben csak ennyi volt. Már 1 éve, hogy volt az esküvőnk. Annyira egy helyen dolgozunk, hogy még az íróasztalunk is egymás mellett van. Hátrányát nem éreztem sosem. Reggel együtt megyünk kocsival, délután ugyanígy haza.
A munkánkban nem egymás "párjai" vagyunk, így van olyan nap, hogy ő megy ki, van olyan, hogy én, vagy mindketten, illetve heti 2 napot együtt vagyunk bent. Olyankor kimegyünk együtt ebédelni a városba. Szóval este itthon meg tudom kérdezni, hogy mi történt vele ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!