Mi a véleményetek a Zalán névről?
Figyelt kérdés
Olvastam régebbi hozzászólásokat és elég vegyesek voltak, de gondoltam megkérdezem, most mi a helyzet. És nem, nem akarom így nevezni a gyerekemet - ez jóval odébb van még. XD Csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mert az egyik ismerősöm így nevezte el a fiát és nekem nagyon megtetszett.2011. okt. 5. 21:26
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mostanában sok gyereknek adják ezt a nevet.
2/10 anonim válasza:
Nekem is tetszett nagyon, de már annyi Zalán van, hogy így a gyermekem kapta az én nevemet a Tamást.:)
3/10 anonim válasza:
elmegy, van tőle sokkal jobb is, de rosszabb is, de biztos h nem nevezném igy a gyerekemet.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam hogy "tömegnév" lett, ami szerintem végül is nem is olyan fontos. A környékünkön két Zalánt ismerek mindössze, szóval akkor felénk nem olyan gyakori. :) Kösz a válaszokat!
2011. okt. 5. 21:44
6/10 anonim válasza:
eleinte különleges volt, mára már elcsépelt, nekem nem tetszik
8/10 anonim válasza:
"eleinte különleges volt, mára már elcsépelt, nekem nem tetszik"
Így van.
Olyan, mint a Balázs és a Bence.
Már a könyökömön jön ki ez a két név.
9/10 anonim válasza:
Nekem picit sem tetszik. Egyébként az én fiam is Tamás lett az apukája után. :)
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, az egyik kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!