Mit szóltok a Híradóban bemutatott gyrerekverésról?
16:52:
Ne személyeskedjünk, mert téged igazságtalanság ért, most ne itt vezesd le a feszültséget! Képzeld, másutt is vannak tanárok, akiknek rossz napjuk van, én is jártam régen úgy, meg más is... Tudod, ők is emberek. Bármennyire hihetetlen. Ha téged felbosszantanak, gondolom megesik, hogy nem a legjobb hangnemben szólsz vissza anyukádnak. Vagy bárkinek. A tanár meg lehet, hogy épp a diákon tölti ki ezt.. Ez van. Ismertem egy tanárt, kiváló pedagógus volt, de hangulatember. Ha rossz kedve volt, rimánkodtam, hogy ne engem feleltessen. De megesett... Volt olyan is, hogy rosszkedvűen kezdte és mivel tanultam, valahogy felderült közben.
Némely hűdeokos szülő meg könnyen okos, hogy tanítsák a gyerekét. Menjen a katedrára és tanítson! Mutassa meg, hogy jól megy! Neked is biztos nem lenne soha rossz kedved, ha látod, hogy sok suttyó gyerek a telefonján netezik az órádon, de rá sem szólhatsz, mert holnap felöklel a kétmázsás anyja, hogy mertél rászólni a gyerekére és a lelkébe taposni...
18:56
Ha nem kaptam volna időben egy-két nevelő célzatú verést, akkor ma egy semmirekellő sz@ralak lennék! Ennyit az elméletedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!