A szalagavatótokon ott volt mindenki a rokonságból? Vagy csak anya, apa? Milyen volt? Hogyan zajlott le? (17/L)
"nálunk nem szokás hogy a szalagavatóra bárki is eljöjjön, csak mi voltunk az osztály meg a tanárok. szerintem ez így jó. arra hogy mindenkinek a rokonai fényképezgessenek meg bőgjenek ott a ballagás."
Hát nem tudom, te milyen suliba jártál, de nálunk keringő is van, 2 hónapig próbálunk, gyönyörű ruhákban, fiúk frakkban, az egész évfolyam, ez egy esemény, még jó, hogy ott vannak a hozzátartozóink.
Nekünk is limit volt, max 4 meghívót kapott egy ember. Én kaptam plusz kettőt, mert volt egy ikerpár az osztályban, az egyiknek szabadult fel meghívója értelemszerűen.
A szüleim, párom, nagyszüleim, keresztszüleim, két unokatesóm és egy jó barátnőm voltak ott.
22/N
"nálunk nem szokás hogy a szalagavatóra bárki is eljöjjön, csak mi voltunk az osztály meg a tanárok. szerintem ez így jó. arra hogy mindenkinek a rokonai fényképezgessenek meg bőgjenek ott a ballagás."
Hát nem tudom, te milyen suliba jártál, de nálunk keringő is van, 2 hónapig próbálunk, gyönyörű ruhákban, fiúk frakkban, az egész évfolyam, ez egy esemény, még jó, hogy ott vannak a hozzátartozóink.
olyan középiskolába jártam, ahol délután műsort adtunk (a tanároknak), minden végzős osztály külön, sokáig készültünk rá. aztán vacsora a tanárokkal, ettünk, beszélgettünk, terveinkről, mindenféléről, ha mindenki a családjával van elfoglalva, akkor ilyen nem lehetett volna. utána jött a keringőzés, nem szülőkkel, egymással (igen, nekünk is volt, szintén gyönyörű ruhában). igen, ez egy esemény. ami rólunk szól, nem a rokonainkról. szerintem ez így jó. de én, veletek ellentétben, tiszteletben tartom, hogy szerintetek másként jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!