Hogyan lehetnék JOBB ember?
30 éves nő vagyok, van férjem, pici babám, tök boldog is vagyok - mégis, évek óta rossz szokásom, hogy másokon köszörülöm a nyelvem, mindenkiben keresem a hibát, amit jól ki is beszélek a párommal (különösen a nőket...), és úgy általában véve is mintha saját magam akarnám igazolni állandóan, és arról beszélek embereknek, hogy én mit milyen jól csinálok, és várom a dícséreteket.
Szeretnék jóindulatú, kedves teremtés lenni, amilyen alapvetően voltam gyerekként.
Vissza lehet még "csinálni" szerintetek?
Köszönöm, hogy komolyan vettétek a kérdésemet, és segíteni próbáltatok!
Igen, valóban önbecsülési problémám lehet, vagy inkább valamiféle bizonyítási vágy mindenki felé, hogy vállon veregessenek: igen, tényleg nagyon szuper vagy.
Sok örömöm van az életben, a családom is az, imádom a babámat, a férjemet is, dolgozni most éppen nem dolgozok, gyesen vagyok, de a munkámat egyébként utáltam, és szerettem volna váltani.
Utálom magam, amikor másokat "fikázok", de akkor megkönnyebbülés, de rögtön utána már gonosz nőszemélynek érzem magam.:(
Szeresd magad!
Magadban keresel hibát, találsz is, és ezért mások hibáit nagyítod fel.
Járj társaságba, kicsit szórakozni, esetleg sportolj egy kicsit.
Szerintem is vannak önértékelési problémáid ezért szidsz másokat a párodnak. Szinte azt sugárzod felé: Látod, ő sem jobb mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!