Egy felmérés szerint az anyák 60, az apák 70%-nak van kedvenc gyereke, cáfolod, vagy megerősíted?
Mi is a 40% ba tartozunk!!! Sztem badarság, hogy mindenhol van kedvenc! Normális családoknál nem hiszem, hogy ez így van. Mi 3-an vagyunk tesók (2 lány 1 fiú) de soha nem tettek különbséget köztünk a szüleink. Egy percig sem éreztem soha, h valamelyik testvérem több figyelmet kapna.
Nekem is 3 gyerekem van, 2 kisfiú (3 évesek) 1 kislány(10 hónapos) és ugyanúgy szeretem mindegyik tökmagot!! Komolyan, a legeslegőszintébben!! Nem tudnék soha de soha köztük választani! A férjem is ugyan úgy szereti őket.. A kislányunkat semmivel sem szereti jobban, mint az ikreket.
Nagyon szomorú, hogy valaki jobban szereti az egyik gyermekét, és ráaásul még érezteti is.. Szerintem borzasztóan sérül lelkileg egy olyan gyerek, aki érzi, hogy őt kevésbé szeretik :(
26/N
Nálunk anyukám a neveltetésével hozta magával, hogy az egyszem fia a kedvenc (de emiatt nem éreztem soha haagot vagy ilyesmit a tesóm iránt), apunál viszont sose volt ilyen, egyformán szeret mindhármónkat :)
Nekem még csak egy kislányom van, de nem tudom elképzelni, hogy csökkenne iránta szeretetem a majdani tesója miatt, mint ahogy azt sem, hogy a másodikat.. nem szeretném ugyanígy.
Nálunk anya próbál minket egyformán szeretni, de azért érzem, hogy engem jobban szeret egy kicsit... De próbálja leplezni. :)
Egyébként én is durvának tartom, hogy vannak szülők, akik egyik gyereküket sokkal jobban szeretik, és ezt még éreztetik is... Bár még nincs gyerekem, de ilyen velem sose fog előfordulni!
volt egy ehhez kapcsolód kérdés nemrég
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én soha nem éreztem, anyunak lenne kedvence. Most kérdeztem a húgom, szerinte is egyformán szeret minket.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!