Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Levelezek valakivel, de még...

Levelezek valakivel, de még nem láttam hogy néz ki. Félek, hogy nem fog tetszeni?

Figyelt kérdés
Szóval belsőre megismertem már nagyjából, jó és rossz oldalát is. De még nem láttam róla még csak egy képet sem. Ne kérdezzétek, miért nem cseréltünk képet, olyan hirtelen jött a dolog, nem is gondoltam, hogy ebből valami komolyabb lehet. És holnapután tali, most meg szégyellek képet kérni tőle mert akkor felszínesnek fogok hatni.. Kicsit félek a vakrandiktól.
2011. okt. 3. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ja és sajnos a fotó is tud becsapós lenni...Egyszer taliztam valakivel,képről állati helyes volt,minden okés volt...Állandóan telefonáltunk(belsőre is annak tűnt!).Talikor meg megjelent valami olyan nadrágba,hogy a melléig volt felhúzva,idétlen volt a cipője,és az arca is rond volt élőben :( Még volt képe megkérdezni, hogy ha már nem tetszik nekem,attól még d*gunk-e...

Szóval én mondom be lehet mindennel fürödni..."

Ilyennel én is befürödtem. XD

2011. okt. 3. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Én neten ismertem meg a páromat, de nem árult egyikőnk sem zsákbamacskát... Kép volt (ok, az nem az igazi), de jelen esetben nekem volt félnivalóm, mert ő egy helyes srác, élőben még helyesebb volt. Én meg duci voltam/vagyok. Megmondtam neki kerek-perec az ismerkedés első fázisában, hogy milyen alkat vagyok, lehet menekülni. :D

Több mint egy éve vagyunk együtt, együtt is élünk már. :)

2011. okt. 3. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tart 2 percbe sem, hogy regisztrálj iwiwi-re... Már nem kell meghívó sem. Nem igaz, hogy ez nem jut eszedbe..
2011. okt. 4. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Majd meséld el mi volt :)
2011. okt. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!