Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-6-7 év körüliek! Titeket...

15-6-7 év körüliek! Titeket szüleitek meddig engednek fennmaradni egy átlagos estén amikor másnap suli? Van egyáltalán ilyen limit?

Figyelt kérdés

csak mert engem már legkésőbb 9kor elzavarnak aludni és eléggé zavar látva hogy a környezetemben kb senkinek nem szólnak bele nagyon, nálunk meg ez egy központi téma. Oké, hogy ne maradjak fenn hajnalig, de 9kor még semmi kedvem aludni, álmos, se fáradt nem vagyok, sőt olyankor jutnak eszembe tökjó ötletek mindenféle témában... Montam már nekik ezt sokszor, de csak nem... Pedig látták is, volt amikor vmi esemény volt h éjfél után feküdtem le másnap félhétkor keltem mégis ki tudtam magam pihenni. Sőt, egyébként ha lefekszek már kilenckor akkor úgy vettem észre hogy sokkal rosszabb felkelni mintha mondjuk 1fele feküdnék.

Vélemények, tapasztalatok?

16/f

2011. okt. 3. 21:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Már évek óta nem szólnak bele, persze ha tényleg nagyon sokáig maradok fent, akkor anyukám bejön, és szemrehányóan közli, hogy ő már rég alszik, menjek én is. :D

De ez főleg nyáron volt, suliidőben van annyi eszem, hogy lefeküdjek normális időben (10 az célom, persze ez gyakran tolódik kicsit), különben nekem lesz rossz.

17/L

2011. okt. 4. 16:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Negyed négyre érek haza a suliból, akkor megebédelek, aztán szükségem van egy-másfél óra totális bambulásra a gép előtt/ponyvába, hogy koncentrálni tudjak bármire is, aztán tanulok, elmegyek táncra/nyelvórára/matekórára, mikor melyikre, mikor hazaértem, megfürdök. Tisztálkodás után legszívesebben bezuhannék az ágyba, de utána még kell 2-3 órát tanulni, és kötelezőket/ajánlottakat olvasni, plusz esetleg versenyre készülni, és végeredményben örülök, ha éjfélkor lefekhetek. Mondjuk csak 6:20-kor kell felkelnem, szóval durván hat és fél órákat alszom, de hosszútávon ez nem elég. Magyarán nem küldenek lefeküdni, mivel ők is ekkortájt mennek aludni, vagy később, de én lennék a legboldogabb, ha kialhatnám magam hét közben is.

Akik hétköznap is plázázni és mozizni járnak, bonyolítják a szerelmi életüket, nem tudom, hogy csinálják, de szerintem egyszerűen nincs szükségük alvásra.

15/L

10. oszt.

2011. okt. 4. 16:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha mindig elzavarnak aludni 21:00-kor, hogy írtad ki a kérdést 21:47 perckor, és hogyan kommentelted másnap 22:10 perckor? XDXD Akkor csak nem zavarnak el mindig....
2011. okt. 4. 21:08
 24/26 A kérdező kommentje:

ezt asszem már leírtam vhol, hogy ilyenkor kilenckor felküldenek aludni, és én az ágyban, takaró alatt telón netezek;)

A válaszolóknak köszi, lehet megmutatom itthon hátha észhez térnek^^

2011. okt. 4. 21:54
 25/26 anonim válasza:

egyébként anyám is nagyon nagy kamu:D 15/F vagyok..tavaly ballagtam 8.os koromban nemszabdtákmármeg a második félévben ezeket..nyáron elölált édesanyám azzal hogy suli idöben középsuliban 22kor alvás/fekvés..gép nuku..

ahozképest még 11fele islazán nyomom mert marhára nemnéz idöt..tudja hoygfelbirok kelni meg a tanulményi átlagomse a legrosszab tehát:DD

2011. okt. 5. 15:36
 26/26 anonim ***** válasza:

20/L

nálam anno nem volt limit, és ez így volt jó, megtanultam saját káromon hogy ha sokáig vagyok fönn, hajnalig gépezek stb akkor másnap suliba olyan leszek mint a mosott sz.r

én is így fogom ha lesz saját gyerekem

2011. dec. 23. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!