Szerintetek szánalmas, hogy sírva fakadtam miközben olvastam ezt a kérdést? 17/L
Én ilyet SOHA nem tudnék mondani apukámnak. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
21:32
:)
ma 21:33!
Én azért ennyire nem vagyok érzékeny:D De értem, hogy miről beszélsz. Sajnos fiú létemre én is túl érzékeny vagyok. Például, ha történik a család egyik tagjával valami rossz, akkor az engem is ugyanannyira megvisel(holott nem olyan dologról van szó, ami érintene). De én amúgy is érzékeny vagyok és eléggé ciki dolog. Oké, hogy a környezetem nem veszi észre, mert nem mutatom... De belül érzem... 22F
"hát ezen a kérdésen én is ki voltam bukva, pedig amúgy egy nagypofájú állat vagyok, szóval szerintem nem gáz, a 2. válaszolónak meg a jó édesanyja menstruál, azért itt cseszi el az időt és nem rajta fekve"
Én is nő vagyok, te troll. Tudod, a nők érzékenyebbek menstruáció idején, mindennemű gúny nélkül írtam, az, hogy te ezt kötekedésnek vetted, az egyéni szociális problémád. Magamon is észre szoktam venni, hogy könnyebben meghatódom dolgokon, ha kínoz a havibajom.
A 3. válaszoló megmondta a frankót :D
A második linkben:)))
Szia!
Szerintem nem szánalmas, engem is megérintett (bár nem sírtam, de nyeltem egyet:S, főleg, hogy nekem is meghalt Anyu, 3 hónapja, de ilyet nem mondanék Apunak!) Tényleg durva volt, de végül kibékültek. Én is írtam a Lánynak. Néha én is indulatból beszélek, de azért tudom magam fékezni annyira, hogy ilyesmit ne mondjak.
11:42
Részvétem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!