Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalmas, hogy...

Szerintetek szánalmas, hogy sírva fakadtam miközben olvastam ezt a kérdést? 17/L

Figyelt kérdés

Én ilyet SOHA nem tudnék mondani apukámnak. :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. okt. 3. 21:02
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
2011. okt. 3. 21:32
 12/21 A kérdező kommentje:

21:32

:)

2011. okt. 3. 21:33
 13/21 anonim ***** válasza:

ma 21:33!

Én azért ennyire nem vagyok érzékeny:D De értem, hogy miről beszélsz. Sajnos fiú létemre én is túl érzékeny vagyok. Például, ha történik a család egyik tagjával valami rossz, akkor az engem is ugyanannyira megvisel(holott nem olyan dologról van szó, ami érintene). De én amúgy is érzékeny vagyok és eléggé ciki dolog. Oké, hogy a környezetem nem veszi észre, mert nem mutatom... De belül érzem... 22F

2011. okt. 3. 21:47
 14/21 anonim ***** válasza:
hát ezen a kérdésen én is ki voltam bukva, pedig amúgy egy nagypofájú állat vagyok, szóval szerintem nem gáz, a 2. válaszolónak meg a jó édesanyja menstruál, azért itt cseszi el az időt és nem rajta fekve
2011. okt. 4. 00:28
 15/21 anonim ***** válasza:

"hát ezen a kérdésen én is ki voltam bukva, pedig amúgy egy nagypofájú állat vagyok, szóval szerintem nem gáz, a 2. válaszolónak meg a jó édesanyja menstruál, azért itt cseszi el az időt és nem rajta fekve"

Én is nő vagyok, te troll. Tudod, a nők érzékenyebbek menstruáció idején, mindennemű gúny nélkül írtam, az, hogy te ezt kötekedésnek vetted, az egyéni szociális problémád. Magamon is észre szoktam venni, hogy könnyebben meghatódom dolgokon, ha kínoz a havibajom.

2011. okt. 4. 00:31
 16/21 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló megmondta a frankót :D

A második linkben:)))

2011. okt. 4. 01:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy 84%-osnak: teljesen igazad van!
2011. okt. 4. 01:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem szánalmas, engem is megérintett (bár nem sírtam, de nyeltem egyet:S, főleg, hogy nekem is meghalt Anyu, 3 hónapja, de ilyet nem mondanék Apunak!) Tényleg durva volt, de végül kibékültek. Én is írtam a Lánynak. Néha én is indulatból beszélek, de azért tudom magam fékezni annyira, hogy ilyesmit ne mondjak.

2011. okt. 4. 11:42
 19/21 A kérdező kommentje:

11:42

Részvétem. :(

2011. okt. 4. 16:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2011. okt. 4. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!