Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?
első vagyok
Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerűen nem lehet közös érdeklődési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyűvérűek.
Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egyből.
Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörű fiunk és útban a kistesó.
Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülről szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnője? A mai lányokról ránézésre nem könnyű megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e.
Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk...
De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.
21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem.
Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnőtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idősen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne működhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellően rugalmas?
Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket őszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni.
23N
Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita.
Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális!
Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!