Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 20:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
46%

első vagyok

Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerűen nem lehet közös érdeklődési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyűvérűek.

2011. okt. 4. 01:25
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egyből.

Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörű fiunk és útban a kistesó.

Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülről szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnője? A mai lányokról ránézésre nem könnyű megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e.

Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk...

De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.

2011. okt. 4. 08:11
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem.

Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnőtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idősen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne működhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellően rugalmas?

2011. okt. 4. 09:50
 34/49 anonim ***** válasza:
79%
érdekes,de azért nem úgy kell kezelni minden fiút,hogy jajj csak dugni akar....ha normális gyerekek,még lehet belőle valami
2012. jan. 10. 15:02
 35/49 anonim ***** válasza:
78%
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én csak annyit mondok, hogy 15 voltam, amikor megismertem a páromat, aki akkor 23 volt. 16 éves voltam, amikor már ténylegesen egy pár lettünk. Most 22 vagyok, ő 30. És azóta is 1 párt alkotunk. Úgyhogy nem kor alapján kell ítélni, mert akadnak kivételek, olyan fiatal lányok, akik sokkal érettebbek (gondolkodásilag), mint sok huszonéves. A párom is ezért szeretett anno belém.
2012. jan. 10. 15:41
 36/49 anonim ***** válasza:
liliomtiprásért 5 év börötön
2012. jan. 10. 16:26
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Egy 22 éves srác már igényel szexuálisan, érzelmileg, anyagilag bizonyos dolgokat, amikre egy 14 éves kislány nem felkészült.
2012. jan. 10. 17:54
 38/49 anonim ***** válasza:
69%

Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket őszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni.

23N

2012. jan. 10. 18:08
 39/49 anonim ***** válasza:
78%
nem a korkülönbséggel van gond( a számokkal), hanem, hogy teljesen más életszakszban vannak!
2012. jan. 10. 18:20
 40/49 anonim ***** válasza:
24%

Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita.

Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális!

Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...

2012. jan. 10. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!