Csak engem zavar a "párom" megnevezés egy kapcsolatban?
Kinek a pap, kinek a papné. DE, akinek nem jön annak kíváncsi lennék a véleményére, hogy mégis hogyan hívhatnám a férfit akivel együtt élek? Pasim-kizárva, az max laza kapcsolatnál tudnám elképzelni. Barátom- az lehet akár baráti kapcsolat is plussz nem vagyok már tini, inkább ők használják. Bakom-az mégsem túl szalonképes kifejezés. Kedvesem-színpadias. Élettársam-rideg. Szerelmem-túl bensőséges.
Férjemnek vagy vőlegényemnek nem hívhatom, mert nem fedi a valóságot.
Tehát?
23N
Ha nem a férjem, akkor mégis hogy emlegessem azt a férfit, akivel élek?
Nem a barátom, mert az tizenéves korban használatos kifejezés.
A pasim lekezelő, és undorító szó, a hapsim ugyanúgy, az élettársamról meg mindig a Kék fény jut eszembe, hogy "XY megölte élettársát."
Mit mondhatok még?
A kedvesem nyálas, ömlengős szó, a partnerem túl hivatalos, több kifejezés meg nincs.
A párom az pont jó.
Pont az ilyen emberek kötöttek bele abba, hogy vőlegényezem a párom, mert menősködni akarok vele, hogy meg van kérve a kezem... (5 év után, 22 évesen, anno belekötöttek a párom kifejezésbe is, akinek nem tetszik, ne használja, ennyi nem fogok/fogunk vadidegenekhez igazodni)
Bocsi, ha kicsit agresszív lettem, de ezen nem tudom igazán mi a zavaró.
Arra senki nem adott választ, hogy akkor mégis hogyan nevezzem meg életem párját, uramat és parancsolómat... :)
Néha nevezem a páromnak, néha a barátomnak, néha a keresztnevén, a tobbi esetben meg ami csak az eszembe jut. (a hátam mogott o galád módon a szebbik felének hív)
nekem se tetszik :9 meg a pasim se:)
Én azt szoktam mondani hogy a barátom. És azt szeretem ha rólam beszél ha úgy nevez a barátnőm.
Amit még jobban utélok mikor le asszonyoznak,vagy az öreg rokonok szokták mondani h udvarló,de volt aki azt mondta bikám van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!