Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Cikis helyzet.

Mit tegyek? Cikis helyzet.

Figyelt kérdés
Azt hiszem, tetszem a párom húgának. Legalábbis én így mértem fel a helyzetet. Először is, gyanúsan nagyon kedves velem, ami persze nonszensz, hogy a kedvessége miatt feltételezem ezt, de higgyétek el, már átlépett néhány határt vele. Mindemellett félreérthető megjegyzéseket tesz, ha a társaságában vagyok gyakran oldalba bökdös, de volt már rá példa, hogy megsimogatott, vagy intimebb helyekre tévedt, amit persze azonnal elutasítottam, és hogy ne érezze magát zavarba, mindezt elkönyveltem egy puszta véletlennek. Néhány napja történt két számomra már kompromittáló helyzet. A párom szüleinél voltunk hárman, én, ő, és a párom. A barátnőm átszaladt a szomszédba, én pedig a konyhában vártam rá. A húga kikiáltott nekem a szobából, hogy menjek be hozzá néhány percre, így is tettem, de amint benyitottam a szobába egy szál melltartóba és tangába várt rám. Zavaromban bocsánatot kértem, amiért benyitottam, aztán rájöttem, hogy ő kérte, hogy menjek be. A másik eset hasonló kimenetelű volt, épp a fürdőszobába tartottam, bekopogtam, hogy van-e benn valaki, ő szólt hogy bent van, de bemehetek, csak fogat mos. Be is mentem, és ugyancsak egy melltartóban és egy bugyiban állt előttem, és mosolygott. Elég kellemetlen nekem ez így. A páromnak nem szólok, mert nagyon kicsapná a balhét, a húgából pedig kinézem, hogy a fejemhez vágná a puszta tényét annak, hogy én ezt feltételezem. Szerintetek mitévő legyek?
2011. okt. 3. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

legközelebb ha ott fog állni egy szál fehérneműben,mondd meg neki hogy milyen ronda alakja van

bár ha nem akarod megbántani,egyszerűen csak beszélgess vele szép szóval hogy nem akarsz tőle semmit

2011. okt. 3. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
én elvárnám h a párom elmondja nekem ha ilyen a helyzet, de mi mindent megbeszélünk. Szerintem neked is el kéne mondanod, különben azt fogja hinni h másért titkolóztál. Jobba ha tőled tudja. És lehet h a kiscsaj rád fogja fogni, de ha a párod szeret téged akkor hinni fog neked.
2011. okt. 3. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:

A 15: 07-esnek, még ha elég nyersen is fogalmazott, de lehet, hogy igaza van. Legközelebb, ha magára "nyittatja" az ajtót, és fehérneműben lesz, bocsánatkérés nélkül jegyezd meg neki, még ha esetleg nem is igaz, hogy "a fenék és a has még picit zsíros, de már látványos a javulás a múltkori rádnyitás óta." Aztán hagyd ott.

Aki ilyen módszerrel akarja elcsavarni a fejed, az a legnagyobb előnyének a saját testét tartja, ő abban bízik, mint ellenállhatatlansági eszköz. Ha látja rajtad, hogy nemhogy nem érdekel Téged, de még közlöd is vele, hogy nem tökéletes, ezen nincs mit mutogatni, az a legnagyobb alázás számára.

2011. okt. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!