Milyen cikis helyzet történt már veled, amire még ma is égő arccal emlékszel vissza?
megklepetés bulit tervezett egy haverom apja, a haveromnak. beservezett engem, és mondta hogyha van vmi, hívjam fel, de adjam ki vki másnak magamat.
felis kellett hívnom vmiért, telefonáltam, haverom vette fel, és aztmondtam hogy szia, béla bá vagyok, és apádat keresem. haverom meg: béla bá? azmeg ki? najólvan nóri, neszórakozzál, mitakarsz?
hú, mondom, gecc....áh, semmit, csak szórakozok, és lecsaptam :D
a meglepetés buli persze kiderült, majd mondta haverom apja, h talán ha nem pasinak adom ki magam, akkor nemlett volna gáz :D de röhögve mondta, nem utált érte, de nekem akkoris égett a fejem, hogy ennyire béna voltam.
Kb. 3 hete történt. Meztelen voltam otthon, nyitva felejtettem az ajtót. A szüleim dolgoztak, a tesóm meg oszt. kiránduláson volt. A zene hangosan szólt, a nappaliban a kanapén maszturbáltam, háttal az ajtónak. Amikor elélveztem megfordultam és ott állt az anyám barátnője(33). Úgy meglepődtem, hogy vagy két percig mozdulatlanul bámultam, mint aki még nem látott embert. Aztán kiderült, hogy anyám külde "ellenőrizni".
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!